is Michael Kors from china

august 2, 2017

Mange folk i fjellet og hardt føre kan være årsaken til økningen i antall skadde, opplyser hjelpekorpset fra sin informasjonssentral på Golsfjellet.Vi oppfordrer folk til å ta hensyn til føret og planlegge turen deretter. De nye fjellvettreglene skal hjelpe folk å flytte fjellvettet fra sekken til hodet, sier vaktleder Ole Gladsø.Med de 75 skadene som ble innrapportert onsdag, er tallet så langt i påska oppe i 330 for hele landet. Det er langt høyere enn i fjor, da tallet lå på 225 på samme tid i høytiden.Det ser ut som at hard føre kan være årsaken til at det er flere henteoppdrag i år enn i fjor, i tillegg vet vi at det er mye folk i fjellet denne påske. Når det er mye folk, ser vi også det igjen i skadestatistikken, sier vaktlederen.Onsdag var det 29 henteoppdrag, og påskas totale tall er nå oppe i 88. Det var ingen søk etter savnede onsdag, men denne påska har det så langt vært 13 slike aksjoner.

Politiet i Agder opplyser natt til onsdag at hun er kjørt med ambulanse til legevakt for videre behandling og undersøkelse.Det ble lett etter henne med både politihunder og ekvipasjer fra Norske redningshunder. I tillegg bidro Aust-Agder Røde Kors.81-åringen ble sist sett klokka 17.45 tirsdag ettermiddag.Det var familiemedlemmer som meldte fra til oss ved 23-tiden tirsdag kveld da de kom på besøk og kvinnen ikke var hjemme, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til Agderposten.Sultestreiken ble avsluttet lørdag morgen, opplyser en talsperson for det israelske fengselsvesenet. De palestinske fangenes forening bekrefter at protesten er over.

Årsaken skal være at Israel, Røde Kors og Den palestinske selvstyremyndigheten ble enige om at fangene skal få flere besøk av familiene sine. Avtalen betyr at antall besøk heves fra ett til to per måned.Fangene vinner og stanser sultestreiken, skriver det palestinske nyhetsbyrået Maan.De palestinske fangene har imidlertid også stilt en rekke andre krav som ikke er blitt innfridd. Ett av kravene var en slutt på praksisen med å fengsle palestinere som aldri er blitt tiltalt eller stilt for retten.Hundrevis av palestinske fanger har deltatt i sultestreiken i protest mot dårlige soningsforhold. Initiativet til protesten kom fra Fatah-lederen Marwan Barghouti, som selv soner fem livstidsdommer.Barghouti er dømt for å ha beordret angrep mot israelske sivile. Selv fastholder han at han kun har vært en politisk leder.1.100 palestinske fanger sluttet å spise i midten av april, ifølge det israelske fengselsvesenet. Flere hundre sluttet seg til protesten senere. Over 800 sultestreiket fortsatt da det avtalen om flere familiebesøk ble framforhandlet.Protesten har vært den mest omfattende i sitt slag siden de palestinske områdene ble okkupert av Israel på 1960-tallet.

No Comments

Comments are closed.