Michael Kors 0mk8006

juli 20, 2017

Ingen av bloggerne som startet på den tiden, gjorde det av kommersielle hensyn, og det var ikke en tanke for noen av oss at det kunne bli så stort som det ble. Alt skjedde over natten, og vi ble kastet litt på dypt vann. Siden jeg plutselig ble størst, ble jeg en slags forsøkskanin for alle. Der og da tenkte jeg ikke på å merke ting i det hele tatt. Ikke fordi jeg ikke brydde meg, men fordi hverken jeg eller noen andre bloggere visste at det var slik det burde gjøres. Michael Kors 0mk8006 Men det der er vanskelig. Jeg må kunne skrive at jeg liker Pepsi Max, uten at det nødvendigvis er reklame. Men du må huske at dette er et helt nytt fenomen. Det finnes ikke lignende retningslinjer for redaksjonelt ansvar på blogger som du finner i journalistikken. Vi har hverken Vær Varsom-plakat, PFU, redaktørplakater eller lignende. Ingen har studert blogging og fått innføringer i etiske regler og retningslinjer. Alt dette er helt nytt.

Og mulighetene for markedsføring på nett er konstant i utvikling – bloggerne må hele tiden forholde seg til nye utfordringer det ikke finnes retningslinjer for. Diskusjoner som tok for seg hvordan bloggere – og tradisjonelle medier på nett, for den saks skyld – skal forholde seg til dette, Michael Kors 0mk8006 det hadde vært en konstruktiv debatt. Nå er det i stedet slik at vi prøver oss frem litt i blinde, mens vi blir fulgt med argusøyne av en gjeng som skriker ut så fort noen tråkker litt feil. Og siden jeg er størst, er det lettest å ta meg.Det var ifjor vår at den fremmede mannen begynte å kommentere under bloggen hennes, såpass ofte at hun la merke til det. Så begynte han å legge igjen kommentarer på Instagram-bildene hennes. Så begynte tekstmeldingene å tikke inn. Noen av dem fulle av beundring. Noen av dem med drapstrusler. Når hun ikke svarte, ble han hardere i tonen.En dag la han ut et bilde av bilen sin på sin egen Instagram-konto.

Caroline Berg Eriksen tok et screen­shot av den. Noe i henne tenkte det var smart å ta vare på bildet av registreringskiltet hans.Hun var i ferd med å legge datteren Nelia da hun så bilen som kom oppover veien mot tunet foran huset. Lars-Kristian spilte kamp. Michael Kors 0mk8006 Eriksen var alene hjemme med Nelia og hundene. Det var noe med bilen, noe som gjorde at hun bare sto der og fulgte med.Den stoppet halvveis opp i bakken. En mann kom ut av den og begynte å gå mot huset.Hun tok opp telefonen, sjekket bildet hun hadde av nummerskiltet. Det stemte. Det var mannen som hadde truet henne.Jeg ble så redd. Jeg tok med telefonen og Nelia og løp inn i skapet. Jeg prøvde å ringe naboen, men hun tok den ikke. Vi satt helt stille, så han ikke skulle høre at vi var hjemme.

 

No Comments

Comments are closed.