Michael Kors 0mk8006

november 15, 2017

Vil du absolutt bli kvitt varen din, må du gjerne bite i det sure eplet og heller legge annonsen ut på «Gis bort»:Det er alltid noen som vil ha det du ellers ikke vil ha.Hvis annonsen din har ligget ute i over to uker, er det grunn til å vurdere ulike alternativer, mener hun.Du bør endre annonsen din. Små grep på annonsen, som å endre overskriften, ta nye bilder og skifte forsidebildet, eller å ta produktet av markedet for så å legge det ut igjen når det er sesong for det,Michael Kors 0mk8006 kan bidra til at du lettere får solgt produktet.For at du garantert skal få solgt produktet ditt på FINN, er det smart å legge en slagplan for hvordan annonsen skal se ut, og som nevnt, tidspunktet på året du bør legge ut.

Ifølge Kirkholm er det 5 nøkkeltips som gjelder:Det første jeg vil anbefale er å gjøre det i rett tid. Rett etter ferien går trafikken til Torget opp. Derfor er det lurt å gjøre produktene klare for salg i ferien, men vente med å legge den ut til ferien er over.Michael Kors 0mk8006 Rett før skolestart er det mange studenter som skal flytte, og hybler og leiligheter skal møbleres. Da er det smart å legge ut den sovesofaen du ikke trenger lenger, eller det spisebordet du ønsker å bytte ut.Ski er svært populært fra cirka oktober – november og frem til februar – mars. Da er det igjen sykler og hagemøbler som overtar. Sofa er stort sett populært hele året, men med en høydare i august. Bunad, derimot, søkes det mest etter i april og mai.

Gode bilder er viktig, og bilder med en kort bildetekst er alltid populært. Tenk vinkler og varier perspektivene.Michael Kors 0mk8006 Fotografer eventuelle skavanker, dette bør du alltid være ærlig om i annonsen.Vask bort flekker og tørk støv av det du fotograferer. Stryk krøllete klær, og heng objektet på en henger mot en enkel bakgrunn. Klær tar seg også godt ut på en person, så få gjerne modell- eller fotografhjelp. Vær obs på forstyrrende elementer i bildet. Naturlig lys er ofte det beste, så prøv å ta bilder i dagslys.Bruk gjerne reklamebilder i tillegg, men hvis produktet du selger er i dårligere stand enn slik det opprinnelig så ut, er det greit å droppe det.

No Comments

Comments are closed.