Michael Kors 10 inch tablet case

oktober 24, 2017

Denne maskaraen passer perfekt til folk som har korte vipper – akkurat som meg! Den spesielle og buede kosten gjør at man lett kommer til de bittesmå vippene, og maskaraen drysser heller ikke (slik som mange andre gjør). Det eneste som er litt kjipt er selve designet på mascaraen som er litt for tykk for min sminkepung. Men det er jo logisk nok på grunn av den buede børsten – så her må jeg bare svelge en kamel! Jeg pleier å bruke en primer under for å få litt ekstra fylde på vippene, sier Malini Gaare Bjørnstad, showbizansvarlig i KK.Denne klassikeren fra YSL blir jeg aldri lei. Den gir masse med volum og skal i tillegg være egnet for dem med ømfintlige øyne og de som bruker kontaktlinser. Selv er ikke det et krav for meg, men dersom du kjenner deg igjen i det, kan det være verdt å teste ut? Det skal ikke mye til før du har fått på nok maskara og det ser veldig bra ut! Det eneste jeg har å utsette er at den klumper seg litt etter hvert og må byttes ut litt oftere enn andre, sier Mina Helene Knudsen, sosiale medier-ansvarlig i KK.

Jeg har brukt denne i noen år nå, og har ingen planer om å bytte den ut. Den har den PERFEKTE børsten (gummi) og jeg klarer ikke noe annet lenger. Den gir volum og lengde, samtidig som den skiller vippene perfekt. Noe av det verste jeg vet er klumpete edderkopp-vipper. Grøss. Et ekstra stort pluss at maskaraen sitter veldig godt, faktisk overlevde den en hel bassengfest i sommer, sier Ronja Rognmo, desk- og frontansvarlig KK.no.Jeg er generelt ikke et maskara-menneske av to årsaker: 1. Jeg foretrekker sminken min så naturlig som mulig 2. Jeg har prøvd altfor mange maskarer som får meg til å se ut som en panda i løpet av dagen – og dermed ødelegger den naturlige looken. Men, i sommer ga jeg maskara en ny sjanse og ble bokstaveligtalt frelst av Helena Rubinsteins sin Waterproof Lash Queen Feline. Altså, du kan virkelig bade med den uten at mascaraen sverter eller bli klumpete – så du kan jo se for deg hvor bra deg holder i løpet av dagen. (Og ja, jeg har testet!). I tillegg gir den perfekt mengde volum, på en naturlig måte. Verken for mye eller for lite. Den holder rett og slett det den lover, sier Katarina Petrovic, innholdsprodusent, ansvarlig for mote- og skjønnhet i contentavdelingen i Aller Media.

For lenge siden fikk jeg denne maskaraen i en goodiebag og jeg har vært frelst siden. Ja, den er fra Ellos og ja, den koster 69 kroner! Den er virkelig så god. Gir lengde, volum, definere, klumper ikke, sverter ikke, altså, jeg kunne ha fortsatt lenge. Denne er virkelig verdt et forsøk. Det skal også nevnes at jeg har sensitive øyne, og med denne merket jeg ikke noe som helst, sier Malin Gaden, mote- og skjønnhetsansvarlig på KK.no.Ettersom jeg stadig prøver nye maskaraer, må jeg også tipse om denne fra Dior. Den kurvede børsten tvinger vippene til å gi en fin, bøyet bue. Det er heller ikke så mye produkt på børsten, noe jeg liker for jeg må ofte tørke av maskaraer som har for mye på seg. Det gjør nemlig at det klumper seg fort! Jeg har heller ikke opplevd at jeg blir svart over eller under øynene, og det er et stort pluss, sier Gaden.

No Comments

Comments are closed.