Michael Kors

mai 27, 2017

Våren er like rundt hjørnet, og vi gjør oss klar for en ny sesong med nye trender. Akkurat som på kles- og sminkefronten, er det designere og motehus som dikterer hvilke hårtrender som gjelder fremover. På catwalken var det noen frisyrer som gikk igjen.Her er de fire største hårtrendene for sesongen, og oppskriften på hvordan du lett kan få dem til selv: Sleiket hår Wetlooken er vårens store fashionstatement. Både Matthew Williamson, Lanvin, Max Azria, Dries Van Noten og Versace gikk for denne looken på catwalken.Den er latterlig enkel å få til, forutsatt at du har ganske lang lugg som lett legger seg bakover.Det letteste er å begynne med vått hår. Bruk et stylingprodukt med tyngde, for eksempel oljebasert pomade eller en wetlookgelé.Gre håret bakover med grov kam, eller med fingrene for en litt mer rufsete look. Spray med glansspray for ekstra blankt og skinnende hår.

Krøller Store krøller er en stor hit denne sesongen, og vi så denne frisyren på catwalken til blant andre Sonia Rykiel, Marc Jacobs, Julian McDonald og JC de Castelbajac.Krøller krever alltid at du preparerer håret før du setter igang. Å preppe betyr å ha i produkter som forbereder håret på styling, slik at det blir lettere å jobbe med og frisyren varer lenge.Bruk en stylingspray med god hold før du ruller opp håret med varmruller. Det må gjerne være tørt, da går det mye raskere. La håret bli kaldt før du tar ut rullene.Gre gjennom, og påfør litt stylingkrem eller lett voks i tuppene for å samle dem.Bruk hårpudder for mer volum og en kul, matt effekt. Beachlook Sexy strandhår er herlig vårlig og superenkelt. Michael Kors, Loewe, Isabel Marant og Emilio Pucci gikk alle for denne looken.Looken handler om naturlig tekstur. Håret skal ikke være glossy og polert, men heller litt matt og rufsete. Påfør saltvannsspray i håndkletørt eller helt tørt hår.Du kan enten la det lufttørke eller føne det – gjerne med en diffuser for å få litt volum og vage bølger. Lufttørking gir mer striper og struktur.

Sliter du med tynt, nordisk hår, bruk et hårpudder på røttene. Det gir volum på null komma niks.4. Hestehale Hestehalen er tilbake for fullt, og kommer i alle variasjoner og lengder. Calvin Klein, Sportmax, Cacharel og Ralp Lauren hadde alle modeller med hestehaler på sine visninger.Velg den lave for et minimalistisk og kylt uttrykk, eller den høye for en sexy 50-tallsstil.Bruk en god børste og gre alt håret bakover. Velger du høy hestehale, er det viktig å få med seg småhårene i nakken – bruk en god hårspray og et par spenner.Fiks formen du velger med hårspray, og avslutt med et glansprodukt.

No Comments

Comments are closed.