Michael Kors 2016

mai 23, 2017

Legg merke til accessoirene, Mary-Kate er nemlig flink til å bruke ringer og smykker for gi antrekket det lille ekstra.Sterk posisjon i moteverden Hennes favorittdesignere er Diors tidligere toppdesigner, John Galliano, og Yohji Yamamoto.Style.com beskriver Mary- Kate som rolig og humoristisk. Hun forteller i et intervju at hun blir nervøs av Twitter og at hun liker seg best hjemme. Men det hindrer henne ikke i å lese blogger, og en av favorittene er bloggen til motefotograf Terry Richardson.Hennes fortrinn som kvinnelig designer mener hun har med kvinnelige preferanser å gjøre – Mary-Kate vet at alle jenter har kroppsdeler de er mer glad i å fremheve enn andre.Bohemdivaen har valgt å bosette seg i New York fremfor California, der hun er oppvokst. I et intervju med Interview Magazine forteller hun at grunnen er enkel; i New York respekterer folk hverandres privatliv i høyere grad enn i L.A. Hun vil heller fryse enn å bli forfulgt, sier hun.

Fremover blir det mote, mote og atter mote for Olsen-tvillingene. Nylig ble de utpekt til kreative ledere hos den italienske tennisskogiganten Superga. Så gjenstår det å se om de klarer å oppnå moderselskapets mål om å firdoble fjorårets salg …I disse dager er hun aktuell på catwalken under New York Fashion Week, men hun er også midtpunktet i en fersk reklamekampanje for Calvin Klein.Den langbeinte brunetten viser seg fra en riktig så tøff side, mens hun poserer iført undertøy fra den nye «Iron Strength»-serien til det amerikanske klesmerket.Daily Mail skryter av Kendalls figur i kampanjen, og mener hun ser både «utrolig veltrent» og vågal ut.

Kendall har selskap av de mannlige modellene Mitchell Slaggert (21) og Julian Schneyder (19) i den sexy reklamekampanjen, som ble fotografert av David Sims i London i januar.Nylig fortalte Slaggert om fotoshooten i et intervju med W Magazine. Da røpet kjekkasen at han ikke visste hvem unge Jenner var da de to møttes. Hun hadde et navn jeg hadde hørt før, men jeg kjente henne ikke igjen av utseende. Altså, jeg ser nemlig ikke på TV-showet hennes, innrømmet 21-åringen fra den lille byen LaFayette i Georgia.

No Comments

Comments are closed.