Michael Kors 2016

juli 21, 2017

«Inspo», kalles det – moteinspirasjon i form av toppdesignernes siste kolleksjoner, faksimiler fra Vogue eller bloggere som poserer selvbevisst med lue, er obligatoriske innslag på fjortisenes billeddelingstjenester. Skulle man få inspirasjon for 15 år siden, måtte man ta seg en tur til storbyen. Datidens trender spredte seg sakte, og etter modell av hviskeleken: Fra catwalken til motebladene, via foreldre og storesøsken, før de til slutt dryppet ned på tenåringene. Michael Kors 2016 Som tenåring på 1990-tallet elsket jeg klær, men jeg hadde ikke peiling på high fashion, forteller Hadley Freeman, moteskribent i The Guardian.Internett fantes knapt, kjendiser hadde ikke de samme båndene til moteverdenen og kjedebutikkene var håpløse. Det er en ganske annen verden i dag. Nå ser jeg stadig tenåringer vandre rundt iført de siste trendene fra catwalken, sier hun.

Norske tenåringer ser heller ikke ut til å være uberørt – ifjor hadde designerne knapt rukket å sende sine militærjakker ut på catwalken, Spedbarnsmote. Chloé Schuterman forsøker å bestemme seg for et antrekk hun vil avbildes i. Samlingen klær og tilbehør som etterhvert bygger seg opp på sengen, Michael Kors 2016 er av typen en fullvoksen fashionista ville gitt armen for. Med Natalie Schuterman, eier av den svært eksklusive klesbutikken med samme navn, til mor, og en fransk designer til far, er det kanskje ikke så rart at garderoben hennes befinner seg en handlegate eller to unna den til en vanlig tenåring.

To måneder gammel gjorde Chloé sin debut i Missoni-familiens showroom, stedet der kjøpere kan komme for å ta kolleksjoner i nærmere øyesyn. Siden, når skolen har tillatt det, har hun fulgt moren på innkjøpsreiser i Milano og Paris.Michael Kors, Miu Miu, Lanvin, Michael Kors 2016 Alexander Wang … Chloé Schuterman ramser opp showroom-cv-en.Hun er fantastisk å ha med på innkjøp, har moren sagt. Blikket hennes er så «pure». Jeg kan for eksempel finne på å si at vi ikke burde kjøpe et skjørt av fjær, for det er det nesten ingen svensker som vil ha. Man må ha teft for hva som selger.

No Comments

Comments are closed.