Michael Kors

juli 22, 2017

Hanneli Mustapartas karriere utvikler seg like raskt som bransjen hun opererer i. Michael Kors  Hun har gått fra å være modell til moteblogger, til å få den internasjonalt anerkjente – om enn noe diffuse – tittelen it-girl. Nå kalles 34-åringen en «påvirker», og et av prosjektene hun har lånt sin verdensberømte smak til, er et designsamarbeid med garnprodusenten Sandnes garn. Det kan vestlandsbedriften takke Mustapartas ekssvigermor, Solveig, for. Jeg har vært giret på strikk i mange år fordi hun er helt rå til å strikke. Hun er en magiker med strikkepinnene. Jeg syntes det var så snilt når hun ville strikke til meg, for jeg vet jo hvor mye tid og energi det krever, sier Mustaparta.

Vi hadde noen sånne morsomme prosjekter sammen, der jeg har fått lov til å designe og øve meg. Vi lagde lyseblå, pusete sokker i sånn åttitalls-syntetisk garn, og da jeg gikk med sokkene inni skoene mine på en Miu Miu-visning, kom Katy Perry bort og sa: «Herregud, så kule sko du har, er det Miu Miu?» Jeg svarte: «Nei, svigermor har strikket sokker!»Etter å ha blitt «oppdaget» av fotograf Per Heimly jobbet Hanneli Mustaparta som modell i ni år. Michael Kors  Men det var da hun begynte å legge ut bilder hun hadde tatt av velkledde mennesker, i stedet for selv å vise frem klær, at den New York-bosatte bæringen skulle bli et viktig navn i motebransjen. Det er ikke uten grunn at hun nå, mens cellomusikk av Bach spiller fra Iphonen, gir klare instruksjoner til stylisten om å «føne håret lite granne, så bruke rundbørsten slik at det ligger i en tvinn og tørker, for at det ikke skal bli altfor krøllete, men henge pent, og så gå over med en krølltang, for å unngå at det blir kjempesystematisk, men gjøre det mer levende».

Michael Kors  Hun hadde kameraet rundt halsen, og til tross for at det snødde tett på Manhattan denne februardagen, hadde hun på seg de nye Proenza Schouler-skoene med 20 centimeter høye hæler som hun hadde kjøpt på et vareprøvesalg.Hun visste på hvilket hjørne av Bryant Park hun burde stå for å fotografere moteredaktørene da de kom fra kontorene sine; hun visste hvilken restaurant de hadde spist lunsj på mellom visningene. Da en jente kom bort til henne og spurte hva hun gjorde, svarte Hanneli Mustaparta at hun tok bilder til bloggen sin – og ga henne visittkortet hun hadde klippet ut og skrevet for hånd. Hun ante ikke at personen var en Vogue-praktikant, og at redaktører i motemagasinet snart skulle sende henne invitasjon til et møte.

No Comments

Comments are closed.