Michael Kors

juli 25, 2017

Det er viktig at vi støtter Israel. Michael Kors Mediene i Norge er veldig propalestinske, og det gjør at folk ikke får informasjon om hvorfor Israel handler som det gjør. Vi tror at Israel er Guds folk.Antisemittismen blomstrer opp, det virker som norsk ungdom og samfunnet ellers har glemt det som skjedde under Annen verdenskrig, sier hun.Det står i Bibelen at Gud sier til Israel: «Jeg skal velsigne dem som velsigner dere, og forbanne dem som forbanner dere», sier bibelskoleeleven Anders Olsson.Vil dere støtte Israel selv om landet bryter menneskerettighetene?Sofasitterne ser på hverandre.Nei. Men mye av det bra som skjer, kommer ikke frem i mediene, sier Olsson. Ifjor kom det frem at norske israelvenner har støttet israelske bosetninger på Vestbredden, på palestinsk område. Hva tenker dere om det? Det er jo et område som er veldig viktig for jødene, sier Ingrid Brennsæter.

Mange Palestina-arabere har solgt tomtene sine til israelere. Michael Kors Men de tør ikke fortelle det fordi de er redde for reaksjonene fra andre palestinere, hevder Olsson.I 2008 skapte Arnfinn Nordbø (24) fra Randaberg i Rogaland storm blant konservative kristne med boken «Betre død enn homofil?».Nordbø hadde i ungdomstiden virket som sangevangelist i bedehusmiljøet, og fra scenen hadde han kraftig fordømt homofilt samliv.Da han selv sto frem som homofil mens han fortsatt gikk på en kristen videregående skole, fikk han tekstmeldinger der medelever ønsket ham død. I dag sitter Nordbø i sentralstyret i Landsforeningen for lesbiske og homofile (LLH). Alle mennesker skal møtes med respekt, og ingen skal forskjellsbehandles eller mobbes. Hvis konservative kristne utsettes for dette, vil jeg ta dem varmt i forsvar. Dette er likevel noe annet enn at jeg synes toleranse for intoleranse er ok, begynner Nordbø.

Før var kristne i flertall med sitt syn. Michael Kors Da var det homofile, skilte, ugifte mødre, samboere og så videre som ble sett ned på. Nå er kristne ofte i mindretall med sitt moralsyn, og nå får de selv kjenne litt på hvordan det er å være den som blir litt ringeaktet. Forskjellen er at i motsetning til hva kristne har ødelagt for for eksempel homofiles liv, rettigheter og livskvalitet opp igjennom historien, risikerer ikke konservative kristne at homofile, samboere, sekulære og så videre skal ødelegge eller frata konservative kristne noen av deres rettigheter. Vi vil ikke nekte dem å gifte seg, vi dømmer dem ikke til helvete, vi kaller dem ikke umoralske syndere, vi vil ikke forandre deres seksualitet og sende dem til psykolog, vi mener ikke de er syke, vi vil ikke nekte dem å ha barn, vi vil ikke nekte dem å gifte seg i kirken eller være prester, sier Nordbø.Han mener de konservative kristne burde gått først i kampen for blant annet homofiles rettigheter.

No Comments

Comments are closed.