Michael Kors 7 iphone case

september 6, 2017

Fire single damer feirer enda en thirtysomething-bursdag på en av Manhattans barer: Selskapet, som består av sexspaltisten Carrie Bradshaw og hennes venninner; den strenge advokaten Miranda, den sexglade pr-sjefen Samantha og den romantiske galleristen Charlotte sender bursdagskaka rundt mens de høylytt diskuterer hvorvidt kvinner kan ha sex som menn.Sweetheart, dette er første gang i Manhattans historie at kvinner har like mye makt og penger som menn – pluss den gjensidige luksus av å kunne behandle menn som sexobjekter! sier Samantha med munnen full av sjokoladekake.Året var 1998 og amerikanske HBO slapp sin nye tv-serie «Sex & singelliv», basert på boka til sladrespaltisten Candace Bushnell. «Sex & singelliv» brakte kåte damer, homobestevenner, rosa vibratorer og fargesprakende cocktails ut til folket.

Jeg ble litt skuffet fordi de gikk så hardt ut. Damene avlegger denne pakten om å ha sex som menn i første episode, men temaet ble for kynisk og karakterene ble sjablonger. I andre sesong ga man figurene forhold og familierelasjoner, de fikk flere dimensjoner. Først da ble vi glad i dem.Vik nevner taxiscenen der Samantha utbryter: «Jeg dater en type med sæd som smaker funky!». Rådet fra de andre jentene er å få ham til å smake på sin egen sæd.Da skvatt jeg. De sa de villeste tingene og jeg ble sjokkert over at jeg ble sjokkert over en amerikansk serie.«Skitten» kalte amerikanske kritikere serien da den kom. «De fleste kvinner i trettiåra har bare ikke den lidenskapelige interessen for sex.», hevdet britiske The Independent.Mon det – kombinasjonen av heit sex, humor, dyre designerklær- og sko, Cosmopolitan-drinker og Manhattans forførende puls ga «Sex & singelliv» umiddelbar kultstatus.

Tv-serien ble beskyldt for å være overflatisk, materialistisk og dyrke usannsynlige skjønnhetsidealer, men også hyllet for å fremme et positiv syn på sex, feminisme og kvinnelig vennskap, og å være fordomsfri i forhold til rase, kjønn og seksuelle preferanser.Da innspillingen av filmen startet i New York i høst ble settet beleiret av paparazzifotografer og fans. Bildene gikk verden rundt, og ryktebørsen gikk varm: Blir blonde Carrie brunette? Gifter hun seg med Mr. Big? Får hun hjertet sitt knust igjen? Er Charlotte gravid? Flytter Samantha til Los Angeles?Noe stort skjer som fullstendig forandrer hvem Carrie er. Hun er en ny person på mange måter i store deler av filmen, sa skuespiller Sarah Jessica Parker hemmelighetsfullt til nettstedet NowNowNext.Og hva med moten i filmen? Bildene fra settet lovet godt: I en bryllupsscene bar Carrie en kjole fra Vivienne Westwood. Samantha viste seg i Zac Posen-design med en Cavalli-veske på armen, mens Charlotte og Miranda sprang på shopping i Chanel og hæler fra Christian Louboutin.

No Comments

Comments are closed.