Michael Kors 7 plus case

juli 24, 2017

Ingrid Brennsæter er elev på Bibelskolen på Fossnes i Stokke. Michael Kors 7 plus case Hun er også venninne med Marie Louise Bergene Holm (20), datter av rektor på bibelskolen, styremedlem i foreningen Ordet og Israel, sykepleierstudent og aktiv bidragsyter til Aftenpostens debattsider. Holm skriver kritisk om abort, om mediedekningen av Midtøsten-konflikten, om homofilt ekteskap, designerbabyer og aktiv dødshjelp. Jeg blir litt skremt av folks holdninger, sier Holm.Jeg har lest noen av leserkommentarene. Noen har vært negative til troen min, og noen ganger har det gått på meg som person. En del av det har vært veldig usaklig. Det er ikke alltid like godt å lese så mye kritikk.Holm tror det kommer til å bli svært vanskelig å være kristen i Norge i fremtiden.Det står mye i Bibelen om hva som skal skje i de siste dager, det skal bli jordskjelv, folk skal vende seg fra Gud. Og det ser vi jo skjer. Før hadde vi kristendomsundervisning i skolen, nå er kristendommen nærmest ansett som farlig.

Michael Kors 7 plus case Marie Louise Bergene Holm gikk på Bibelskolen på Fossnes ifjor. Nå leier hun rom på skolen, pendler til sykepleierstudiene i Horten – og ser ikke så lyst på alt.Jeg tror at jorden kommer til å gå under en dag. Alle har jo muligheten til å tro på Jesus. Men de som ikke tror på Jesus, kommer ikke til himmelen, sier Holm. Hvor kommer de da?De kommer til helvete. Jeg sa det til noen i klassen på sykepleien, og da sa de at det hørtes for forferdelig ut. Men det står i Bibelen at helvete er en ildsjø. Og der vil det være tårer og tenners gnissel. Og … det er jo at man kommer til å brenne evig. Det tror jeg, for det står i Bibelen, sier hun. Det er derfor livet er så alvorlig. Man skal ta et valg om man vil tilhøre Jesus eller ikke.

I oktober ifjor slo flere EU-parlamentarikere alarm om økende forfølgelse og intoleranse overfor kristne i Europa. Slovakiske Anna Zeborska brukte som et eksempel hvordan to britiske kvinner, en flyvertinne og en sykepleier, var blitt nektet å bære kors på jobb, til tross for at både sykepleiere og flyvertinner får bære hijab i Storbritannia. Begrunnelsen er at mens hijab er påbudt i islam, sier kristendommen ingenting om at man må bære kors. I over seks år har flyvertinnen Nadia Eweida kjempet for å kunne bruke smykke med kors som ansatt i British Airways.Michael Kors 7 plus case.

No Comments

Comments are closed.