Michael Kors

august 3, 2017

Vi sykler utenfor allfarvei og ligger på omtrent 20 mil daglig.  Michael Kors Vi er nok en gjeng som drar Tour de France-interessen litt lenger enn folk flest, sier Nymann.Turen starter halv ni torsdag 11. juli fra Oslo, og første etappe går til Larvik. Der venter båten over til Hirtshals og to dager gjennom Danmark, seige etapper der advokat Nyberget håper de sprekeste mannfolka kan ligge mye i front og dra feltet.Det er som regel mye motvind den veien, men i en stor gruppe så skal ikke det bety så mye. I alle fall ikke hvis de sprekeste tar mer ansvar for å taue, sier hun.I utgangspunktet skal gruppen sykle i rulleformasjon, der alle tar sin del av jobben med å ligge i front. Advokaten som har syklet 25 mil i uken siden påske, er én av to kvinner på tur. Hun er klar for å brøyte vei.

Målet er at alle skal komme frem, og da må vi jobbe som et lag. Men det er nok noen spreke mannfolk som kommer til å taue toget mest. Det blir tøft å oppleve Europa fra landeveissykkelen. Så jeg satser bare på å klamre meg fast i feltet, sier Trude Nyberget.Børsene i USA avsluttet ned torsdag idet investorene ser frem mot den månedlige arbeidsmarkedsrapporten fredag.Wall Street Journal skriver at fokuset på morgendagens arbeidsmarkedsrapport har økt,  Michael Kors fordi investorene søker hint om hvordan den amerikanske rentebanen vil se ut fremover.Helsen til det amerikanske arbeidsmarkedet er nemlig en nøkkelfaktor i Federal Reserves rentevurdering, og ettersom rentene har vært nær null siden finanskrisen, er enkelte investorer bekymret for hvordan markedet vil reagere på høyere renter.Ifølge Bloomberg-innhentede estimater, ventes det i snitt at sysselsettingen utenfor landbruket i USA økte med 225.000 personer i juli, på linje med oppgangen på 223.000 i juni.

Michael Kors På selskapsfronten var det blant annet fokus på Transocean, som onsdag etter stengetid la frem bedre enn ventede kvartalsresultater. Aksjen avsluttet opp 12,16 prosent.Også Michael Kors Holdings steg etter en bedre enn ventet kvartalsrapport. Aksjen avsluttet opp 10,84 prosent.Mondelez International, som blant annet eier den norske sjokoladeprodusenten Freia, var opp 1,12 prosent, etter det ble meldt at den kjente aktivistinvestoren Bill Ackmans hedgefond har bygget opp en aksjeposisjon på 7,5 prosent av selskapet, i et forsøk på å tvinge gruppen til å enten kutte kostnadene eller søke et salg, ifølge Wall Street Journal.

 

No Comments

Comments are closed.