Michael Kors

august 11, 2017

Over 7000 mennesker ankom også torsdag Bayerns hovedstad, med det mål å søke om beskyttelse fra Den islamske stats terror, president Assads tønnebomber, og en tilværelse i ytterste nød og elendighet.Hittil i år har det kommet over 100.000 asylsøkere til München. Siden starten av september har det kommet mer enn 40.000 – flere enn i hele fjor til sammen.På sentralstasjonen i München står både politi og frivillige fra humanitære organisasjoner for å ta imot menneskene, Michael Kors  som kommer med spesielt oppsatte tog fra Salzburg i Østerrike,  men også ordinære rutetog fra Wien, Passau og Budapest.Flyktningene er tydelig preget av den lange ferden og det de har måttet gjennomgå. Flere klarer knapt å gå, andre stirrer apatisk fremfor seg. Ved flere tilfeller kollapser utmattede og syke ved ankomst, og VG blir vitne til at to kvinner blir lagt på båre og fraktet til sykehus i ambulanse.

Uten den fantastiske innsatsen fra hundrevis av frivillige, hadde vi ikke kunnet håndtere denne store pågangen av flyktninger, sier Hanna Hutschenreiter i Bayerns Røde Kors til VG. Tyske myndigheter regner i år med at det vil komme 800.000 asylsøkere til landet. Michael Kors  Hvis dette blir virkelighet, vil det altså ha kommet fire ganger flere enn i fjor.Finansminister Wolfgang Schäuble, fra det kristelig-konservative partiet CDU, overrasket hele Europa med hvor mye penger han plutselig kunne klaske i bordet da den tyske regjeringen i helgen vedtok å øke bevilgningene til flyktningtiltak med 6 milliarder euro – altså rundt 55 milliarder kroner – for å takle strømmen av flyktninger.

Schüble har gjort seg spesielt kjent som steinhard i forhandlingene om kriseløsninger for det gjeldstyngede Hellas, samtidig som han de siste årene måttet tåle mye kritikk for sin forsiktige økonomiske politikk på hjemmebane. Michael Kors  Under statsbudsjett-talen denne uken kunne han imidlertid slå kraftig tilbake mot kritikerne. Med flyktningkrisen har det nemlig oppstått en situasjon som han har messet om til sitt forsvar i lang tid.Vår budsjettpolitikk de siste årene har nå åpnet opp et handlingsrom for oss, for å kunne reagere på uventede, prekære nye utfordringer – og uten at vi vanskjøtter våre langsiktige prioriteringer og uten å ta opp ny gjeld, sier Schäuble ifølge Die Welt, som skriver at «aldri før har finansministeren vært så elsket som i dag».

No Comments

Comments are closed.