Michael Kors apple

september 7, 2017

Og den første episoden inneholder både imponerende sceneprestasjoner, halsbrekkende stunts og rørende øyeblikk.Spesielt rørt blir dommer Bjarne Brøndbo (52) når Marianne Methi (39) og border collien Vega (4) entrer scenen og viser hva de er gode for.Duoen driver med frisbee freestyle,Michael Kors apple og Vega gjør mange imponerende triks både med og uten frisbee som får både dommere og publikum til å juble. Helt rått Det går heller ikke mange øyeblikkene før DDE-vokalisten blir tydelig rørt av hva de to får til sammen på scenen. Mens folk i salen klapper takten til musikken, ser man tårene sprette frem i øynene på Brøndbo.Både underveis, og når hunden Vega og eieren har fullført nummeret sitt, må «Norske Talenter»-dommeren rørt tørke bort tårene sine.

Fire single damer feirer enda en thirtysomething-bursdag på en av Manhattans barer: Selskapet, som består av sexspaltisten Carrie Bradshaw og hennes venninner; den strenge advokaten Miranda, den sexglade pr-sjefen Samantha og den romantiske galleristen Charlotte sender bursdagskaka rundt mens de høylytt diskuterer hvorvidt kvinner kan ha sex som menn.Sweetheart, dette er første gang i Manhattans historie at kvinner har like mye makt og penger som menn – pluss den gjensidige luksus av å kunne behandle menn som sexobjekter! sier Samantha med munnen full av sjokoladekake.Året var 1998 og amerikanske HBO slapp sin nye tv-serie «Sex & singelliv»,Michael Kors apple basert på boka til sladrespaltisten Candace Bushnell. «Sex & singelliv» brakte kåte damer, homobestevenner, rosa vibratorer og fargesprakende cocktails ut til folket.

Til stor sorg for fansen ble serien tatt av lufta i 2004.6. juni kommer filmen om det glamorøse firkløveret til Norge.Miranda: «Det er klitorisen min, ikke Sfinxen!»Carrie: «Jeg tror du akkurat fant tittelen på selvbiografien din!»husker godt første episode av «Sex & singelliv».Jeg ble litt skuffet fordi de gikk så hardt ut. Damene avlegger denne pakten om å ha sex som menn i første episode, men temaet ble for kynisk og karakterene ble sjablonger. I andre sesong ga man figurene forhold og familierelasjoner, de fikk flere dimensjoner. Først da ble vi glad i dem.«Sex & singelliv» gikk på den amerikanske kabelkanalen HBO fra 1998 til 2004. Ble sendt på TV3 i Norge.30. mai har filmen «Sex & The City» verdenspremiere, 6. juni kommer den til Norge.Hver episode var bygget rundt et tema som sexspaltisten Carrie Bradshaw tok opp i sin spalte i The New York Star. Serien var bygget på Candace Bushnells bok «Sex & The City», en samling av Bushnells spalter skrevet for The New York Observer.Serien ble en enorm seersuksess verden over,Michael Kors apple nominert til over 50 Emmy-priser og vant sju av dem.Seriens stylist Patricia Field vant Emmy for «best dressed» tv-serie, og skuespiller Sarah Jessica Parker ble kåret til USAs mest trendsettende person.

No Comments

Comments are closed.