Michael Kors apple

september 30, 2017

Mellom stadig flere luksuriøse leilighetsbygg, skyskrapere og sjelløse kjeder, klamrer fortsatt noen av New Yorks mest legendariske og særegne steder seg fast.Ute etter nye opplevelser i The Big Apple?Her er noen av de skjulte skattene som fortsatt eksisterer1 Drikk der Lincoln drakk McSorley’s Old Ale House15 East 7th Street, Manhattan Vi feiret nettopp 162-årsjubileum. Her har tida stått stille. Egentlig er nesten alt her som det var den gangen, sier servitør Richard Walsh til Dagbladet.Han har selv jobbet på stedet siden 1980, til Dagbladet.McSorley’s hevder at de er New Yorks eldste bar. De serverer bare to sorter øl – lyst og mørkt, og noen enkle småretter. Det er sagmugg på gulvet og i taklampa henger ønskebein som ble hengt opp av soldater som drakk på den irske puben i East Village før de dro ut i første verdenskrig.

Vi er alltid på jakt etter de nye og hippe stedene, spøker Tim Bagley, når Dagbladet spør ham og kameraten Bill Mullins hvorfor de kommer til McSorley’s.De er stamgjester og peker bort på en stol som står over baren.Den satt Abraham Lincoln i da han kom hit etter å ha holdt en tale ved Cooper Union (En berømt tale 27. februar 1860, som flere eksperter gir mye av æren for at Lincoln vant presidentvalget samme år. Journ.anm.), og der ser du den første kvinnen som ble tillatt her, sier Bagley, og peker på et innrammet avisutklipp fra 1970.Stedet var den siste baren i New York som nektet kvinner adgang, og først etter et søksmål var de tvunget til å åpne dørene i 1970.Den gangen var slagordet «Good Ale, Raw Onions and No Ladies». I dag er dette endret til: «We were here before you were born», og stedet har en kvinnelig daglig leder, Theresa Dela Haba.

Alle mulige folk kommer hit, både folk fra nabolaget og folk som kommer langveisfra fordi de har hørt om oss, sier hun til Dagbladet mens hun tapper øl.Foruten Lincoln, er Ulysses S. Grant, Teddy Roosevelt, Woody Guthrie og Hunter S. Thompson noen av de mange berømthetene som har satt sine støvler i denne historiske saloonen.2 Populær sursild Russ & Daughters 179 East Houston Street, Lower East SideVi har kunder som har kommet hit i generasjoner, forteller Jordan Dean i den særegne butikken for tradisjonelle jødiske fiske- og meieriprodukter på Manhattans Lower East Side, til Dagbladet.

No Comments

Comments are closed.