Michael Kors apple

november 18, 2017

Er den i tillegg høy i livet, som vi ser hos designere som Michael Kors, får du dessuten ekstra lange ben.Den danske modellen Josephine Skriver (22) har gjort stor internasjonal karriere de siste åra, og ble i 2013 plukket opp av den prestisjefylte undertøysgiganten Victoria’s Secret.Store motehus som Gucci, Bulgari, Max Mara, Michael Kors og DKNY har også hatt Skriver i stallen.Helt siden hun slo gjennom i 2011, har sladrepressen hengt seg opp i 22-åringens familiære bakgrunn.Michael Kors apple København-jenta har nemlig lesbisk mor og homofil far.Satte inn annonse I et intervju med i-D Magazine forteller Skriver hvordan det har vært å vokse opp som et «regnbuebarn».

Regnbuebarn – eller regnbuefamilier – er et begrep som ofte brukes om homofile par som stifter familie.Jeg tenkte aldri over at livet mitt var annerledes. Foreldrene mine har oppdratt meg og broren min på samme måte som alle andre foreldre ville ha gjort, sier hun.Josephine Skriver ble til ved hjelp av assistert befrukting. Det var modellens mor som på starten av 90-tallet satte inn en magasin-annonse, der hun lette etter en homofil mann som kunne hjelpe henne å få barn.Michael Kors apple Skrivers far besvarte annonsen, og resten er historie.

Ønsker mer åpenhet Foreldrenes noe utradisjonelle relasjon har aldri plaget modellstjerna.Michael Kors apple Foreldrene mine er og blir homofile. Jeg klarer ikke se dem for meg i et heterofilt forhold, det ville bare vært rart.22-åringen legger ikke skjul på at foreldrene har ofret mye, og at fordommene har vært der. Nå håper hun hennes historie kan bidra til mer åpenhet rundt temaet. Jeg er ikke et forskningsprosjekt. Kvinne eller mann, kjærlighet er kjærlighet. Jeg har en stemme, og den skal jeg bruke. Noe annet ville vært skamfullt, legger modellen til.Ifølge NRK er Danmark blant landene med den høyeste forekomsten av fertilitetsbehandlinger. Rundt åtte prosent av alle danske barn kommer til verden med en eller annen form for kunstig befruktning.

No Comments

Comments are closed.