Michael Kors belt men

september 9, 2017

Børsene i USA steg markert onsdag, etter et kraftig fall dagen før.Alle de tre store indeksene steg mellom 0,7 og 1,5 prosent.Tirsdagens fall brøt trenden den seneste tiden med rolig og moderat utvikling på de amerikanske børsene. Bloomberg News referer til at enkelte investorer er litt nervøse for timingen av den ventede renteøkningen fra Fed, som mange tror kommer senere i år. Dette kan ha bidratt til den negative stemningen.Problemet er at vi ikke får noe fra selskapene som kan skyve markedene høyere eller gi noen retning for S&P 500-indeksen, sier strateg Heinz-Gerd Sonnenschein i Deutsche Postbank til Bloomberg.Flere luksusmerkevareselskaper fikk imidlertid mye oppmerksomhet onsdag, etter Tiffany & Co og Michal Kors Holdings la frem kvartalsrapporter tidligere.Tiffany-tallene var bedre enn analytikerne ventet, og aksjen endte opp over 11 prosent.Michael Kors la frem skuffende 2016-guiding, og aksjen falt over 20 prosent.

Med singelen «Rebels» føler Tooji at han endelig får vist fram den artisten han vil være framover.Dagbladet har presentert videoen til den nye singelen. Musikkprodusenten er svenske Chris Wale, og musikkvideoen som er i svart-hvitt, er regissert av Tom Stoddart som også har laget videoer for det britiske superbandet Muse. Endelig får jeg vist hva som bor i meg, sier Tooji til Dagbladet når vi møter ham på St.Hanshaugen der han bor og er oppvokst. MGP var ikke meg Han startet som modell og ble MTV-programleder mens han utdannet seg til barnevernspedagog. Han vant som kjen Melodi Grand Prix-finalen i fjor. Han sang seg inn i folkets hjertet med« Stay».Men så endte Norges Eurovision-håp, overraskende nok, på sisteplass i Baku.Jeg ble selvsagt sjokkert over at det gikk som det gikk. Men jeg tror andre tok det tyngre enn meg.

Han har tidligere sagt at han ikke kommer til å delta igjen. Nå sier han at MGP var først og fremst var en fin mulighet til å si «hei» til det norske folk.Jeg ble lokket ut av hulen min. Men MGP var ikke meg i det hele tatt. Jeg gleder meg til å vise folk hvem jeg er og til å ta dem inn i min verden, sier han. Persisk blod Musikken er lidenskapen, men han vil også fortsette å jobbe med utsatte barn som ikke blir sett av foreldre og andre voksne.I april sa han opp i Barne-, ungdoms og familiedirektoratet, nå skal han bruke ressursene sine i Blå Kors for å gjøre en innsats for barn med foreldre som har rusproblemer og psykiske problemer.Når jeg kan jobbe med barn, vokser selvfølelsen min. Det gir livet mitt mening.I et intervju med «Skavlan» i februar fortalte han om mobbing på barneskolen og en skole som ikke tok tak i mobbingen. Mobbingen la han bak seg. Men det har ikke alltid vært lett å få aksept for den han er.Jeg var veldig mye deprimert i ungdomssårene. At jeg begynte å male bilder var viktig, det var terapi for meg. Og uansett hvor norsk jeg er, så har jeg fortsatt persisk blod i meg. Jeg vet ikke hva det er, jeg bare merker at det er der.Indianerfjær «Rebels» er en poplåt med danceinspirerte, organiske elementer, forklarer Tooji. Videoen er mer dramatisk, mørk og personlig.

No Comments

Comments are closed.