Michael Kors c-1005

november 21, 2017

Når det gjelder klesstilen, blir den seende veldig lik ut.Jentene skal helst ha stramme bukser og merketopper,Michael Kors c-1005 men dette er vel ikke stilen til alle?Guttene skal også nå ha sosse stil og ikke skatestil, men hvorfor har det blitt sånn? De som skater må jo få lov til å kle seg sånn som skaterne kler seg. Det er mange gutter som blir plaget av merkepresset også, ikke bare jenter. Jeg har hørt at allerede i barnehagen er det press på å ha de riktige tingene. Her tenker jeg at de voksne må ta ansvar og ikke være med på dette.

Og i alle fall ikke være de som starter det.Michael Kors c-1005 Det er sikkert mange elever på alle skolene som ikke tørr å vise sin egen stil, nettopp fordi de er redde for det der og ikke bli «godtatt» av de store gjengene.Alle har en stil, og jeg synes alle bare burde få lov til å være seg selv.Mange opplever å bli mobbet fordi de ikke har disse merkeklærne eller den «riktige stilen»Mange sier at skoleuniform kunne ha hjulpet på mobbingen, men de som mobber hadde sikkert funnet noe annet å henge seg opp i.

Når det gjelder det å bruke skoleuniform tenker jeg at det er noen positive ting med det. Som at ingen skiller seg ut. Presset på å bruke merkeklær forsvinner. På en annen side vil man ikke få vist hvem man er gjennom stilen sin. Sånn som det er nå ser vi jo tydelig hvem som er hiphoperen, de som tar livet med ro,Michael Kors c-1005 de som er glad i sport osv. Det kan være bra å få vist verden hvem man er gjennom å bruke de klærne man vil.Skoleuniform hadde sikkert hjulpet for noen, men det hadde ikke funket for alle.Jeg vet at mange av ungdommene føler at det er slitsomt med merkepresset. De eneste som kan gjøre noe med det er oss. Vi kan gi komplimenter selv om noen kommer med klær som ikke er fra de dyre merkene. Vi ungdommer må tenke mere på det at vi trenger ikke merkeklærne for å føle at vi er bra nok.

No Comments

Comments are closed.