Michael Kors coat

juni 26, 2017

Det er heller ikke til å legge skjul på at du lett kan bli utsatt for svindel hvis du shopper på rabattsider i hytt og gevær. Igjen er nøkkelordet å være kritisk.Men hvordan kan man avsløre en svindelside som tilbyr rabatter? Hvis grammatikken på nettsiden er dårlig er det som regel hurtig maskinoversatt. Imidlertid er svindlerne ofte proffe og blir stadig flinkere til å utforme rabattsider som ser oppriktige ut, forteller Waterhouse.Michael Kors coat Det beste tipset jeg kan gi her er å følge med så godt man kan, og tenk nøye igjennom det før du gjennomfører kjøpet, legger han til.Senior kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet, Ann Hege Skogly, sier også at det kan være vanskelig å oppdage svindlere, men at det er noen hovedpunkter du skal se etter.

På nettsiden skal det være lett å finne kontaktinfo til butikken og til selgeren. En ærlig selger vil gjerne bli funnet av kundene sine og er ofte raus med kontaktinfo, forteller hun.Et annet tips er å sjekke andres erfaringer med nettsiden.Bruk søkemotorer og les andres kommentarer til rabattsidene. Du bør også være tilbakeholden med egen kontaktinformasjon. Hvis rabattsiden for eksempel ber om personnummer bør du stille spørsmålstegn til hvorvidt selgeren har behov for det, råder Skogly.Før du handler på nett, bør du også sjekke hvor rabattsiden har adresse. Hvis selgeren holder til innenfor EØS, er du trygg. Michael Kors coat Da plikter siden å rette seg til norsk lov. Hvis ikke kan du få problemer når du skal klage hvis noe går galt, sier Skogly.

Waterhouse understreker at det er viktig å lese alt som står med små bokstaver. Det er fort gjort å gå på en smell hvis du ikke Michael Kors coat leser alle vilkårene som er oppgitt. Ved kjøp av hotellopphold som er på tilbud er det eksempelvis ofte kun bestemte dager og et avgrenset tidsrom tilbudet gjelder. Det står ofte med liten skrift i hjørnet, forteller han.

No Comments

Comments are closed.