Michael Kors earrings

juli 28, 2017

De første kjøretøyene med syrere har forlatt den opprørskontrollerte delen av Øst-Aleppo i henhold til evakueringsavtalen.Fire og et halvt år etter at opprørere tok kontroll over den østlige delen av Aleppo, kan presidentens styrker igjen innta hele byen.Michael Kors earrings FN-rådgiver Jan Egeland sier i en uttalelse at Aleppos historie vil bli et mørkt kapittel i verdens historie. Det tok 4.000 år å bygge Aleppo, hundrevis av generasjoner. Likevel greide én generasjon å rive den ned i løpet av fire år. I 3.000 år ga Aleppo verden sivilisasjon, og verdens sivilisasjon var ikke der for å hjelpe Aleppos folk når de trengte oss mest, sier Egeland. En syrisk militærkilde sier at 108 sårede er evakuert, og at det også var 200 opprørere blant de nærmere tusen personene som fikk dra i den første kolonnen med busser og ambulanser.

Michael Kors earrings Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) har oppgitt av 26 sårede er blant de 1.000 evakuerte. Håpet var at dobbelt så mange ville bli evakuert før dagen var omme. Torsdag ettermiddag sendte Assad ut en videomelding der han hyller «frigjøringen» av Aleppo og kaller det for en historisk begivenhet. Men vestlige ledere krever fortsatt Assads avgang. Storbritannias utenriksminister Michael Fallon framholdt torsdag at den syriske presidenten har påført sin egen befolkning så store lidelser at det ikke er noen plass til ham i framtidens Syria. Nå mener han det må arbeides for en politisk avtale som sikrer et pluralistisk styre. Han får støtte av USAs forsvarsminister Ashton Carter, som også anklager Russland for å ha støttet «en utrolig brutalitet» og for å ha forlenget krigen mot IS ved å konsentrere seg om Aleppo, mens jihadister fra IS igjen har kunnet innta oldtidsbyen Palmyra lenger sør.

For et drøyt år siden var det opprørerne som syntes å ha overtaket i krigen. Michael Kors earrings Men det var før det russiske flyvåpenet gikk inn på Assads og snudde utviklingen på slagmarken i presidentens favør. Røde Kors forventer å evakuere rundt 200 sårede, for flere av dem er tilstanden kritisk.Samtidig har 29 busser og ambulanser satt kursen mot to landsbyer i Idlib-provinsen, der det skal evakueres like mange sivile. Landsbyene er under regjeringens kontroll, men er beleiret av opprørerne. Denne utvekslingen var et av kravene fra myndighetene for å få i stand den nye våpenhvileavtalen som kom på plass tidlig torsdag, etter at onsdagens evakueringsforsøk mislyktes.

No Comments

Comments are closed.