Michael Kors eau de parfum

september 12, 2017

Rapduoen Karpe Diem er aktuelle med det nye albumet «Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden», som allerede har rukket å få gode anmeldelser.I et intervju med Dagbladet snakker Chirag Patel (28) ut om mobbingen han opplevde under oppveksten.Jeg ser ikke på meg selv som et offer, men jeg opplevde tilfeller av banal, konfronterende rasisme i ungdomstida. Fra skjellsord som svarting og pakkis, til apelyder. Selv om det ikke er noe jeg tenker på hver dag, har de få, men grove, situasjonene jeg havnet i satt seg fast i hukommelsen min, sier han til avisen.28-åringen står imidlertid fast ved at han ikke har hatt en vond oppvekst.Patel tror det er få innvandrerungdommer som ikke har vært borte i noen form for rasisme under oppveksen. Men som vi har skrevet om på denne plata, rasisme går begge veier.

Black Eyed Peas-sangerinne Stacy «Fergie» Ferguson (33) fikk for kort tid siden rollen som den prostituerte kvinnen Saraghina i filmversjonen av musikalen «Nine», der hun skal spille mot storheter som Daniel Day-Lewis, Dame Judi Dench og Kate Hudson. Men popskjønnheten fikk raskt erfare at det ikke er «bare bare» å bli filmstjerne. I forbindelse med innspillingen har nemlig Fergie fått beskjed om at hun må legge på seg betraktelig for sin rolle. Og at den ellers så stramme sangerinnen har tatt oppgaven seriøst, kunne man tydelig se under mandagens Glamour Women of The Year Awards i New York, skriver Daily Mail. Popstjernen, som planlegger bryllup med forloveden Josh Duhamel til sommeren, hadde nemlig på seg en svært utringet, hvit brudelignende Michael Kors-kjole som viste frem hennes stadig voksende fordeler.

Ifølge popstjernen har hun nemlig lagt på seg nærmere 6 kilo de siste ukene, men da mest på puppene! Selv om hun nok overdriver litt, er det ingen tvil om at hun har fått større byste. Fergie innrømmet også at hun har kost seg skikkelig på filminnspilling i England de siste ukene, og spist alt det hun ellers holder seg unna, som fish og chips, fritert mat og godteri. Jeg har spist masse chips, fritert mat og alt det jeg ellers unngår. Jeg elsker britisk mat. Jeg har jo blitt bedt om å gå opp i vekt for denne rollen, så jeg har spist alt – hva som helst, når som helst, sa hun under seremonien mandag. Men skal man tro mengdene med hylende fans utenfor prisutdelingen mandag, har popstjernens økende byste heller positiv effekt på hennes karriere. Andre stjerner som hadde tatt turen til Glamour Awards mandag var Nicole Kidman, Tyra Banks, Debra Messing, Hillary Clinton og Sarah Michelle Gellar.

No Comments

Comments are closed.