Michael Kors eyeglasses frames women

juni 27, 2017

Gran Canaria er nordmenns vinterreisemål nummer én, Michael Kors eyeglasses frames women for de som er ute etter varmere vær. Vi har tatt turen til den norske kanariøya og har testet ut hvilket flyselskap du bør velge av SAS eller Ryanair, og hvilken overnatting som er best: All inclusive, leilighetshotell eller privatleie via Airbnb.På veien har vi også sjekket hvor du bør kjøpe med alkoholkvoten om du er på ferie på Gran Canaria, hva nordmenn betaler for norsk mat i Syden (mye er 500 prosent dyrere enn hjemme!) og hva som er denbeste måten å reise mellom flyplassen og hotellet.Vi har tatt turen til den norske kolonien i Arguineguin for å få nordmennenes beste tips til hva man bør gjøre dersom man er på ferie på Gran Canaria.Anne Beate Gislerud (63) og Petter Gislerud (64) fra Asker tar en pause fra regnet med en Sangria under en kafé-parasoll i Arguineguin.De er langt fra de eneste som har funnet veien til akkurat dette hjørnet av «Den norske byen» denne novemberdagen. Det er fullt på alle bordene, både under parasollene på uteserveringen utenfor Den norske butikken og Den norske klubben, rett ved markedsplassen i Arguineguin.

I likhet med veldig mange andre nordmenn vi har snakket Michael Kors eyeglasses frames women med under vårt opphold på Gran Canaria, forteller paret fra Asker at noe av det de liker å gjøre her, er å går tur.De anbefaler gjerne flere turer i området rundt Arguineguin:De forteller at de var på Gran Canaria for første gang i 1983, men at de var første gang i Arguineguin i 1994. Siden -94 har det blitt mange turer nettopp hit. Her har vi vært på samme hotell på samme sted, hvert år. Vi startet med barna, så har vi hatt med barnebarn – og nå drar vi alene. Det er godt å ha et avbrekk fra jobb nå, i november, når det er en så trist måned hjemme, sier de til Dinside.De understreker at Sangria på dagtid ikke er hverdagskost, men at trening ble erstattet med markedsvandring og kafébesøk ettersom det regner.

Det er en veldig fin tur å gå fra fyret i Maspalomas og inn til Michael Kors eyeglasses frames women Playa del Ingles, det tar cirka en time. Da går du i vannkanten, og det er det masse mennesker som gjør – det er en kjempefin tur, sier Petter Gislerud.De forteller også at det er fint å gå i fjellene – til «norskeplassen», som er kallenavnet på et utkikkspunkt i fjellene mellom Arguineguin og Puerto Rico.Paret Gislerud anbefaler gjerne også en utflukt til Puerto Mogàn.Vi tar gjerne båten herfra, til Puerto Mogàn, det er veldig fint, sier de.

No Comments

Comments are closed.