Michael Kors fitness tracker

september 13, 2017

I hovedstaden Argostoli er brosteinene i handlegaten av blank marmor. Klesbutikkene selger ekte varer til ekte priser, og kafeene frekventeres av kule ungdommer med frappé.Mange av turistene er rike utflyttede grekere og italiensk overklasse. Øya er litt over gjennomsnittet snobbete, men også mye over gjennomsnittet naturskjønn.Dryppsteinsgrotten Dragorati og den underjordiske Melissani-sjøen er uforglemmelige opplevelser, og Myrtos-stranden på vestsiden er en av verdens vakreste.I den idylliske landsbyen Fiskardo kan du gå fra bar til bar i det som kalles Hellas svar på St.Tropez.Reis dit med fly eller båt fra Athen, eller charter fra Norge med Apollo.Blant alle Middelhavets reisemål er denne franske øya blant de vakreste.Det er en påstand som du bør sjekke sannheten i.

Vi tror du får deg en positiv opplevelse. Korsika er et reisemål som muligens er enda vakrere enn man forestiller seg. Her er det bare å åpne gluggene for sterke inntrykk:Snøhøye fjell, asurblått hav og små sjarmerende landsbyer.Biltur rundt på nordspissen, Cap Corse, anbefales. Men øya der Napoleon ble født består av så mange ulike byer og steder at det er verdt å få med seg mer.En fottur i fjellet er også et godt tips. Prisnivået er ganske høyt og bilveiene kronglete i høyden, men ikke la deg hindre av dette.
Like nord for Sicilia ligger De eoliske øyer.

Med bare rundt 11.000 fastboende er ikke Lipari store plassen, men øyen er likevel den største av en kjede vulkanske øyer som har havnet mellom de to store vulkanene Vesuv (ved Napoli) og Etna (på Sicilia).Øyen har en trivelig, liten by med egen festning. Rundt øyen, som til tider har spektakulært kystlandskap, tar du deg lett på scooter i løpet av et par timer. Området er kjent for gode dykke- og snorkleforhold.En utflukt til naboøyen Vulcano anbefales. Her kan du velte deg i naturlige, varme gjørmebad. En båttur på kvelden for å se på det permanente vulkanutbruddet på øyen Stromboli anbefales også.Et favorittreisemål for nordmenn i mer enn 50 år. Og det er ikke bare nordmenn som trives her. Charterfly og rutefly bringer rundt 22 millioner turister til øya hvert år.Felles for alle reisemålene her, inkludert Palma, er at de trekker til seg alt fra barnefamilier til partyungdom og par.Familiene foretrekker ofte Alcudia i nord, med lange strender og tilrettelagte anlegg. Men stadig flere får øynene opp for de noe mindre stedene på østkysten og vestkysten

No Comments

Comments are closed.