Michael Kors flip flops

juli 29, 2017

Handelsvektet befinner den norske kronen seg nå på det sterkeste nivået i dette millenniet. Michael Kors flip flops Mot pund er kronen relativt sterk. Den har vært sterkere, men likevel ligger den rundt 9 nå, og jeg vil si det er ganske sterkt, sier analytiker i DNB Magne Østnor til Nettavisen NA24.Og nå som julehandelen er i anmarsj er dette noe man kan benytte seg av, ved å dra til utlandet.Hvis man uansett skal ut å reise så er vi veldig sterke mot pund, sier Østnor.Spar tusenlapper Legger du årets juleinnkjøp til London, så kan det være store beløp å spare.Nordmenn bruker i gjennomsnitt 5.539 kroner på julegaver.Nettavisen NA24 har funnet noen eksempler som lett illustrerer hvor mye du kan spare ved å reise til metropolen.

Verdens mest solgte For å finne et gaveutvalg som kan passe for de aller fleste har vi benyttet oss av verdens mest solgte produkter,Michael Kors flip flops utarbeidet av 24/7 Wallstreet. Og det som er klart er at alle disse bestselgerne er billigere i London.Tabellen viser de største forskjellene mellom Norge og England ligger på Iphone 5 og Sony ps3. Altså elektronikkvarer, noe som også er vanlige julegaveønsker.Men også de samme produktene, solgt av de samme butikkene, lønner det seg å kjøpe i London.For å illustrere dette har vi valgt ut et knippe tilfeldige produkter for han og henne.Til mannen har vi valgt en mobiltelefon, en jakke, et par sko, en dockingstasjon og høretelefoner.Man kan altså spare tusenvis på å handle i London, fremfor å ta flere turer til trauste norske butikker. Handler man nok kan man dermed se på det som at man får turen gratis.

Michael Kors flip flops I tillegg til at varene er billigere i London har den økonomiske krisen i Europa ført til at flere hoteller har blitt rimeligere. Flere restauranter har også barbert prisene, noe som gjør at det er enda hyggeligere å være på reisefot.På toppen av det hele hjelper handlelystne nordmenn våre naboer i nød.Paradokset er at grensehandel er bra. Nettopp handel med Europa er det beste Norge kan gjøre for å hjelpe eurolandene ut av krisen, skriver Gunnar Stavrum, sjefredaktør i Nettavisen, i sin blogg.Har har følgende anbefaling:Det er bare å handle inn italiensk vin, franske trøfler og spansk skinke til jul.

No Comments

Comments are closed.