Michael Kors gullklokke

juli 31, 2017

Fredag var det duket for storslagent catwalkshow i New York, da det franske motehuset Givenchy inviterte til motefest i forbindelse med visningen av vår/sommerkolleksjonen 2016 under moteuken i New York.Blant publikum satt kjendiser som Kim Kardashian (34) , Kanye West (38),Michael Kors gullklokke Julia Roberts (47), Nicki Minaj (32), Steven Tyler (67) og datteren Liv Tyler (38), Jennifer Hudson (34) og Amanda Seyfried (29) – og på catwalken gikk blant andre Kendall Jenner (19).Det var derfor ekstra stas for den norske designeren Jenny Skavlan (29) at hennes kusine Anna Skavlan (17), som er datteren til Jennys onkel Petter Skavlan – bror til NRK-profil Fredrik Skavlan (49) – hadde blitt hyret inn av det franske motehuset som catwalkmodell.

På spørsmål fra Seoghør.no om hva hun synes om at kusinen går catwalkmodell foran kjendisfiffen i New York, hvordan hun synes 17-åringen klarer seg som modell, og hva hun som designer selv synes om Givenchy-«looken» svarer hun kort,Michael Kors gullklokke men begeistret:17-åringen var ikke den eneste nordmannen som deltok på Givenchy-showet fredag kveld. Også den norske supermodellen Hanneli Mustaparta (32) hadde fått invitasjon, og delte en «selfie-video» av seg selv side om side med Kim Kardashian og Kanye West fra backstage-området på Instagram.Beyoncé Knowles (30) fødte datteren Blue Ivy i januar og har vært en stund borte fra rampelyset for å fokusere på morsrollen.Mandag kveld gjorde hun comeback på Met Gallaen i New York. Flotte Beyoncé er tilbake i toppform og stilte alle andre stjerner i skyggen da hun ankom i en gjennomsiktig kjole fra luksusmerket Givenchy.

Kjolen klynget seg til 30-åringens sexy kurver og viste at stjernen har ligget i hardtrening for å miste babyvekten. Beyoncé lot kjolen skinne og hadde kun litt sminke og håret i en enkel hestehale.Ektemannen Jay Z var ikke tilstede på gallaen,Michael Kors gullklokke men Beyonce koste seg sammen med andre stjerner som Jessica Biel, Scarlett Johansson og Rihanna.Fredag kveld strålte Eli Kari Gjengedal (41) i en sort Michael Kors-kjole på TV2s jubileumsfest i Bergen. Søndag dukket hun opp i den samme kjolen da hun presenterte været. Den flotte værdamen forteller at kjolevalget skyldes hastverk. Jeg skulle raskt inn i studio på søndag. Jeg fant ikke nøkkelen til klesskapet mitt, men jeg så kjolen som hang der fra fredagen. Da valgte jeg den, sier Eli Kari til Seoghør.no.

No Comments

Comments are closed.