Michael Kors gusset veske

august 21, 2017

Natt til mandag gikk årets Golden Globe-prisutdeling av stabelen på Beverly Hilton Hotel i Hollywood.Det betyr at film- og tv-bransjens aller hotteste navn var samlet på den røde løperen før den gjeve prisutdelingen.I år, som alle år, ble det ikke spart på noe – og stjernene tok frem sine høyeste hæler, fineste designkjoler, sterkeste puppeteip og dypeste utringninger.Men noen var ikke like heldige med antrekket som andre. Vi har latt moteekspert og redaktør i Vixen, Ida Elise Einarsdottir, ta en titt på hvem som fortjener en ny stylist til neste års prisutdeling.Det er slik det gjerne er, det enkle er ofte det beste – hvis ikke du heter Jessica Biel da. Eller Sarah Jessica Parker. Regler er jo som kjent til for å brytes, men det handler om måten det gjøres på. Derfor trekker blant andre Nicole Kidman det korteste strået i år, forteller Einarsdottir.

Kidman hadde på seg noe som kunne minne om en nakenkjole, der partier var dekket av gjennomsiktig stoff, mens store områder var dekket av noe som så ut som aluminiumsfolie.Været i Norge er ikke så lett å bli klok på. Den ene dagen er det varmegrader og vind, den neste snø, sludd og sørpe. Heldigvis finnes det skotøy for alle værtyper. Her er vinterens fineste støvletter for all slags vær!Er det tørt på bakken, og du skal ut på byen, i selskap eller ganske enkelt ønsker å komme litt opp i høyden, vil et par høyhælte støvletter passe deg. Ikke nok med at de gir deg en fin og rak holdning, de får også bena dine til å se lengre ut. Denne sesongen ser vi mye inspirasjon fra 60- og 70- tallet, noe som gjenspeiles i farger og materialvalg. Kombiner for eksempel tofargede støvletter med en babydollkjole og a-linjet kåpe, eller brune, semskede støvletter med knelange skjørt, rysjebluse og en poncho over.For de kaldeste vinterdagene er det bare de varmeste og mest robuste støvlettene som gjelder.

Varmfôret holder deg god og varm, mens gummisåler bidrar til å holde sørpe og vann ute. Gå gjerne for en variant med kraftig og tykk såle, så du i tillegg kommer litt opp fra bakken. Selv om været er kaldt og guffent trenger du imidlertid ikke senke stilkravene. Kombiner for eksempel en høy, varm støvlett med jeans som du putter nedi fottøyet, en lang og god poncho eller ullgenser, og en stilig parkas utenpå. Synes du antrekket blir for enkelt og fargeløst, kan du la tilbehør som lue, vanter, skjerf og veske gjøre jobben.Synes du det er vanskelig å spankulere på vinterføre på høye hæler? Det synes vi også. Heldigvis finnes det mange stilige støvletter med helt flat såle eller bare en liten hæl. Disse kan styles både opp og ned etter anledning, og egner seg spesielt bra til dager med tørt vintervær. Om det er litt snø, gjør ingenting, men om det er litt slaps og søle, må du være ekstra nøye med impregneringen på forhånd. Husk å beregne plass til ullsokker når du går til innkjøp av støvlettene, så kan du også bruke dem på dager med minusgrader.

No Comments

Comments are closed.