Michael Kors gusset veske

april 20, 2017

Smykkene er kategorisert som tidsriktig fashion jewelry, og er hyppig avbildet i Vogue, Dazed & Confused og på en rekke kjendiser som Rihanna, Dree Hemingway og Rosie Huntington, for å nevne noen. Bak merket står de to trendy søstrene Jodie og Danielle Snyder. Merket har base i New York, og er blant det hotteste tilbehører du ka ha akkurat nå. Dannijo-jentene har også en egen blogg det er verdt å sjekke ut.Med materialer som gull, sølv og edelstene er smykkene til Rikke eksklusive, personlige og unike. Norske Rikke begynte som gullsmedlærling da hun var 16 år og har siden da bygget seg opp en eksklusiv kundekrets med blant andre prinsesse Märtha Louise i spissen. Smykkene er massive og har et særegent design fullt av detaljer.

I Nordens største smykkebutikk på nett kan du finne fargerike smykker og kopier til en billig penge. Iskremkjeder, perlekrager og store, glamorøse øredobber er kun et lite utvalg av hva som finnes på Cocoo.  Søta bror er raske på avtrekkeren og sender varene hjem til deg i en fei. Shippingen koster heller ikke all verden. Absolutt verdt et tastetrykk eller to.Nederlandske Rachel Duister startet smykkebutikken som 24-åring i 2009, og har bygd opp smykkemerket fra sin leilighet i Rotterdam. Nå blir de håndlagde smykkene omtalt i magasiner som Elle, L’Officiel, Costume og Marie Claire. Her finner du en blanding av bohemske smykker med lekre stener, så vel som mer rocka smykker til en fin pris.

 Den eksklusive nettbutikken selger designersmykker fra blant andre Marc Jacobs, Michael Kors og Olsen-tvillingenes merke Elizabeht & James. På Shopbop er det et stort utvalg av smykker i enhver prisklasse. Hvis smykket du har bestilt ikke faller i smak, kan du enkelt sende det tilbake innen 30 dager.Den nettbaserte butikken selger både klær og smykker. Bijouteriet oppdateres i takt med motebildet og ruinerer deg neppe. Minusey har smykker for enhver smak, og sender til Norge gratis hvis du shopper for mer enn 100 dollar (tilsvarende cirka 600 norske kroner).

No Comments

Comments are closed.