Michael Kors handbags on clearance

april 20, 2017

Festival-looken tolkes nemlig på utallige måter. Men år etter år ser vi noen gjengangere som nok aldri går av festivalmoten. I år som i fjor hadde kjendisene funnet fram sine beste boots, den korte denimshortsen og et par solbriller i farget glass. Som alltid er også håret fikset – gjerne med en kul flette. Under kan du se hvordan du lager en av de mest populære!Det stemmer, sangstjernen hadde på seg en tettsittende drakt som glitret. Drakten dekket hele kroppen til Rihanna og over hadde hun på seg den tradisjonelle denimshortsen samt en singlet fra Gucci! Psst: Husk å sjekke ut t-skjorten fra Gucci som «alle» skal ha!Men det var ikke bare Rihanna som hadde møtt opp for festivalmoro! Under finner du kjendisene som koste seg i solsteiken i California. KK.no var også tilstede under årets Coachella! Du kan sjekke ut bilder fra festivalen på vår Instagramkonto her.

Eller rettere sagt: Sophie Turner (21), Cara Delevingne (24), Jenna Coleman (30), Hailey Baldwin (20) og Shay Mitchell (29) har all hårinspirasjonen du trenger. Akkurat nå sitter jeg nemlig med samme dilemma jeg har på denne tiden hvert eneste år. Skal jeg farge håret mitt lysere eller beholde det mørke? Jeg vet, store problemer, eller hva? Psst: Husk å lese hva du har krav på dersom ting går skeis hos frisøren!Men det er ikke bare bare å bestemme seg for noe sånt. Blondiner som ønsker å gå mørkt, føler jeg har et enda vanskeligere valg å ta. Det er ikke så enkelt å gå fra mørkt til lyst igjen, men for oss brunetter kan man alltids farge det tilbake. Men la oss bare finne ut først hva vi faktisk ønsker å gjøre med det dyrebare håret vårt.

LES OGSÅ: Til deg som er blond: Her er forskjellen på sølv, lilla- og blåsjampoTenker du noe a la Sophie Turners fantastiske, blonde look? Jenna Colemans sjokoladebrunetoner med en lysere farge i tuppene? Cara Delevingnes isblonde, korte variant? Kanskje Shay Mitchells mørke og mystiske lokker? Eller vil du gjøre som Hailey Baldwin å la etterveksten gå sin gang og dermed kanskje ende opp med et utrolig kult resultat? Du finner alle frisyrene i bildekarusellen under. Kommer du til å la deg inspirere av stjernene?Hvor mange ganger har du vel ikke stått opp om morgernen og tenkt at du ikke har noe å ha på deg? Eller når du skal en ut og spise og INGENTING som henger i klesskapet ditt passer? Akkurat disse situasjonene støter vi stadig på, og som oftest handler det om at man er litt tom for kreativitet. Men så er det sånn at det ikke alltid trenger å være så fryktelig kreativt.Det er nemlig noen antrekk vi aldri går lei. Og disse antrekkene er som oftest ganske så enkle å få til. For du vet hva man sier; det enkleste er ofte det beste. Skulle du befinne deg i denne situasjonen om dagen, nemlig den at du ikke har noe å ha på deg, så kan du sjekke ut disse syvantrekkene du alltid bør teste ut om du har en sånn dag:

No Comments

Comments are closed.