Michael Kors instax

juni 30, 2017

Også i Norge blogger mange moteinteresserte. Michael Kors instax I bloggen Silje’s Fashion legger Silje Pedersen ut bilder av hva hun har hatt på seg og hva hun ønsker seg. Den 29. mai har hun lagt ut bilder skoene hun ønsker seg fra Michael Kors og hvite solbriller fra Prada som selges av Krogh Optikk.Jeg ser på annonser på blogger som uproblematisk, så lenge leserne kan se at det er en annonse eller en sponset link. Jeg forholder meg til den norske markedsføringsloven og deres lover og regler. Ingen av lenkene på siden min er sponset, og jeg er ikke sponset av Michael Kors, Krogh Optikk eller Prada, sier Pedersen til DinSide.no.Ambisjonene mine er å leve av bloggen, men foreløpig har jeg ingen annonsører. Dette nettopp fordi jeg jobber med å bygge opp et bra produkt som er uavhengig av reklame.Pedersen mener det kan være vanskelig å bestemme hva som er redaksjonell tekst og hva som er et personlig uttrykk. Ifølge bloggen å leve av den slik som de svenske motebloggerne, det vil si blant annet selge varer via bloggen.

Michael Kors instax De norske markedsføringsbestemmelsene er like de svenske. Det skal klart fremgå hva som er reklame eller markedsføring. Men i Norge har det ennå ikke kommet inn klager som går mangel på skille mellom markedsføring og redaksjonell tekst hos bloggerne. Men Forbrukerombudet følger utviklingen:Hvis en blogger hadde hatt en avtale om å få betaling for omtale, ville det bli problematisk og vi vil kunne vurdere å forfølge dette. Men det er vanskelig å avgrense hva som er personlige ytringer og hva som er markedsføringstiltak, sier jurist i Forbrukerombudet Merete Tollefsen til Dinside.no.

Høstjakta på merkevarer er i gang! I  køen utenfor legges de siste handleplanene.Dress til mannen, klær til meg og så noe til svigerdatter, sier Berit Berg Nytrø og ramser opp deler av handlelista.Sammen med venninnene Linda Iversen og Hjørdis Wendelbo står hun neten først i køen utenfor Retro i Carl Johans gate. De var på plass halv åtte.Femten minutter før åpning strekker køen seg over femti meter bakover på fortauet. Stemningen er god.De tre venninnene har strategien klar. De har listen klar og samarbeider om å få tak i det de skal ha. Arbeidskollegene Nytrø og Iversen var på Toilldag også i fjor. For Wendelbo, som er fra Foldereid, er det første gang.Egentlig er det utrolig at jeg er her. Jeg pleier ikke å stå i kø engang, sukker Wendelbo.Michael Kors instax.

No Comments

Comments are closed.