Michael Kors jewelry for women

august 23, 2017

Med lav dollarkurs, rimelige flybilletter og direktefly fra Oslo er det mange som drømmer om shopping i New York. Men hvilke varehus bør du besøke? Hvilke er de beste stormagasinene? Og hvor kan du spare penger på billig designershopping? Vi gir våre beste tips til shopping i New York!Har du noen tips til shopping i New York? Da vil vi høre fra deg! Del dine tips i kommentarfeltet under!De beste stormagasineneBloomingdale’s er ni etasjer pur shoppinglykke i hjertet av New York. Her finner du klær, tilbehør og interiørartikler fra merker som Calvin Klein, James Perse, Michale Kors og Zac Posen. Bloomingdale’s er veldig populært både blant turister og New Yorkere, og kan derfor være litt kaotisk særlig i helgene. Et godt tips er å besøke stormagasinet før lunsj på en hverdag.

På Bloomingdale’s hjemmesider kan du melde deg på nyhetsbrev slik at du er blant de første til å motta nyheter, tilbud og invitasjoner til eventer. Elsker du Bloomingdale’s, men har ikke planer om å dra til New York med det første? Frykt ikke – Bloomingdale’s shipper nemlig til Norge!Bloomingdale’s, 1000 Third Avenue 59th Street.Med sine ti etasjer er Macy’s et av verdens største varehus. Her finner du klær, tilbehør og interiørartikler til rimelige priser, noe som gjør Macy’s til et billigere alternativ enn Bloomingdale’s. Macy’s er kjent for sine store salg, og ikke minst for sine imponerende utstillinger i butikkvinduene, spesielt i forbindelse med jul. Som de fleste andre store varehus i New York, kan Macy’s være svært folksomt, særlig i helgene. Et godt tips er å besøke varehuset før lunsj på en hverdag. Husk at internasjonale shoppere får 11% på de fleste kjøp på Macy’s!

Macy’s, Herald Square 151 West 34th Street.Barney’s er et av de største og mest eksklusive varehusene i New York. Her finner du luksuriøse designervarer fra eksklusive merker som Balmain, Isabel Marant, Givenchy og Cloé, med dertilhørende priser. Ikke gå glipp av «Barney’s New York Warehouse Sales» der du kan slå kloa i designervarer til sterkt reduserte priser! Synes du prisene på Barney’s blir litt i stiveste laget, kan du sjekke ut Barney’s CO-OP-butkker i SoHo, Chelsea og Upper West Side som retter seg inn mot et yngre marked og et lavere prissjikt.

No Comments

Comments are closed.