Michael Kors kids

november 6, 2017

Den er virkelig enorm, helsetrenden som har tatt Norge med storm. Dietter, treningsplaner, matkasser og en rekke kosttilskudd har kommet på markedet. De sverger alle til at de skal gjøre det lettere for deg å bli sunn, leve lengre, få mer energi i hverdagen. Også videre, også videre.Michael Kors kids Og det er selvfølgelig mye sannhet i at kosthold og trening bidrar mye til en sunn kropp. Men oppi alt sunnhetshysteriet er det mange som har glemt én viktig, og for så vidt veldig enkel, ting: vitaminer.Disse naturlige kildene til en bedre helse er kanskje det viktigste du kan få i deg for en sterk og sunn kropp. I mennesker finnes det overraskende nok ikke mer enn 13 typer vitaminer. Men disse 13 er det til gjengjeld svært viktig å ha nok av i kroppen til enhver tid. De utfører essensielle oppgaver i kroppskjemien, og uten dem vil du fort merke det på allmenntilstanden din. Her er de fem viktigste vitaminene du må passe på å få i deg.

Du har helt sikkert hørt det tusen ganger før. Hvis du vil holde deg frisk og rask finnes det ingenting bedre for deg enn vitamin C. Den enorme fordelen med dette vitaminet er at det finnes i både frukt og grønnsaker. Allikevel er det sitrusfrukter som er de store bidragsyterne når det kommer til C-vitaminer. Og det er gode nyheter, for det anbefalte daglige inntaket av vitamin c er faktisk 90 milligram for menn og 75 milligram for kvinner. Dette får du enkelt i deg ved å spise en stor appelsin eller grapefrukt.Michael Kors kids Vitamin C bidrar til en rekke viktige funksjoner i kroppen. Det styrker immunforsvaret, og beskytter dermed mot både bakterier og virus. I tillegg til dette hjelper C-vitamin med å senke kolesterolinnholdet i blodet, det styrker cellene og det fremmer sårheling.

Dette er selvfølgelig ting du fort vil merke forskjell på dersom du ikke får i deg nok av vitaminet. Symptomer på for lite vitamin C er både apati og muskelsvakhet. Du kan også merke blødning i tannkjøttet og tregere sårheling hvis du ikke spiser nok C-vitamin. Hvis du synes det er vanskelig å få i deg nok vitamin C gjennom dietten din bør du vurdere et kosttilskudd.Dette er også en av de mest essensielle vitaminene å få i seg nok av. Vitamin D kalles også for kalsitriol.Michael Kors kids Du har helt sikkert hørt om kalsium? Vitamin D sørger for at kroppen din tar opp nok kalsium fra tarmen. Og kalsium er det kjemiske navnet på kalk, som sørger for styrking av skjelettet vårt.Dersom du sliter med vonde ledd eller svakt skjelett er det svært viktig at du får i deg nok vitamin D. Mangel på dette vitaminet er knyttet til en rekke vanlige sykdommer. Uten nok kalsium er du for eksempel mye mer utsatt for benskjørhet. Et sterkt skjelett er kritisk for god bevegelighet og en aktiv livsstil.

No Comments

Comments are closed.