Michael Kors kids

august 24, 2017

Fire barn mistet i dag livet i en boligbrann i den amerikanske byen Philadelphia. Totalt ti rekkehus ble totalskadd i brannen som ifølge det lokale brannvesenet utviklet seg utrolig raskt. Det skriver The Inquirer.Ofrene skal ha vært to fire år gamle tvillingjenter, en fire år gammel gutt, og en én måned gammel gutt.100 brannmenn og 28 brannbiler skal ha jobbet med å slukke den voldsomme brannen som startet i det samme huset de fire barna befant seg i.Det er ikke klart hva som var årsaken til brannen.En trist dag – Dette er tragisk og en veldig trist dag for byen Philadelphia. Vi mistet fire barn i dag, sier brannmester Derrick Sawyer.Den regionale Røde Kors-direktøren Renee Caldwell Hughes forteller at omtrent 40 personer mistet husene sine, men at de blir plassert i midlertidige boliger ved en videregående skole i nærheten.

Jeff Boone bodde i et av rekkehusene. Han forteller at flammene spredde seg utrolig raskt.Jeg så en sofa som brant på verandaen fem dører bortenfor. Flammene spredte seg raskt, det så ut som noen stod med en flammekaster og bare tente på alt, sier han.Jeg løp rundt og advarte alle, sier Boone.Smeltet biler Varmen fra brannen skal også ha smeltet biler som stod parkert på andre siden av gata fra rekkehusene.Det var en enorm mengde varme og veldig store flammer, sier bataljonsjef Tony Hudgin.Talsmann for ICRC, Michael Kleiner, opplyser at det dreier seg om en midlertidig stans i organisasjonens arbeid i Somalia.Vi trekker alle de sju resterende ansatte ut i dag. De reiser til Nairobi, opplyste han.

ICRC hadde i morgentimene torsdag ikke fått mer informasjon om kidnappingen av de ti medarbeiderne som skjedde onsdag.Så langt har vi ikke noe nytt om gislene, sier han.Bortføringen skjedde da et fly fra ICRC med hjelpearbeiderne om bord landet på en flyplass i hovedstaden Mogadishu ved 09.30-tiden norsk tid onsdag morgen. Flyet kom fra Nairobi i Kenya.Væpnede menn i pansrede kjøretøy påmontert tunge våpen tvang de ti hjelpearbeiderne med seg. De skjøt i lufta for å skremme vaktene på flyplassen, og kjørte deretter til Karan, en bydel nord i den delte somaliske hovedstaden Mogadishu. Etter det ICRC erfarer er gislene uskadde.

No Comments

Comments are closed.