Michael Kors lexington watch

juli 4, 2017

Vi har fått inn forslag til mange, utrolig fine kandidater. Nå begynner jobben vår med å plukke ut de fem finalistene, sier juryleder Merete Verstad.Lista over mulige kandidater er nå sendt ut til jurymedlemmene som skal finne sine favoritter blant de innsendte forslagene. Michael Kors lexington watch De møtes fredag for å bli enige om hvilke fem som skal nomineres.Det kommer nok til å bli en diskusjon om hvem de endelige blir. I år er det veldig åpent hvem som blir Årets trønder, så jeg tror det blir en spennende diskusjon, sier Verstad.Når juryen har plukket ut de fem kandidatene vil hver enkelt kandidat bli presentert hos Adresseavisen og NRK Trøndelag sine flater frem mot jul. Avstemmingen vil foregå i romjula.For det er slik at det er et marked for uønskedejulegaver. Det bekrefter Lene Kallum, informasjonssjef i Finn.no.

Det er ingen tvil om at mye av det som selges videre hos oss i romjulen, er julegaver. Michael Kors lexington watch Det er det mange som ikke legger skjul på. De skriver enten at det er julegave eller at det er noe de fikk til jul. Endel oppgir ikke årsak, sier Kallum. Hva oppgis som årsaker?Det er mange forklaringer; gaven var feil modell, hadde feil farge, feil størrelse eller rett og slett at den ikke falt i smak.Hun sier at det ikke dreier seg om noen titalls gaver. Totalt ble det lagt ut 12.868 privatannonser på «til salgs» på Finn torget 1. og 2. juledag, noe som er tre ganger så mye som tilsvarende periode i for. Veksten skyldes i hovedsak at folk i år kan annonsere gratis på torget vårt. Mye av det som legges ut disse dagene, er julegaver, sier hun.Stadig flere bruker nettet til å handle – også julegaver.Bose headsets, iPhone, polaroidkamera, lego brannstasjon, Nespresso kaffemaskin og Canada Goose ytterjakke er noen eksempler på gaver som søker ny eier.

Michael Kors lexington watch Noen gaver er mer originale enn andre. Hun sier en annonsør har fått en pølsemaskin til jul som hun mer enn gjerne selger videre og skriver «kanskje du har behov for en maskin som varmer opptil to pølser og to brød på en gang, heller enn å koke 20 i en sleng».Gavene er nok kjøpt med de beste intensjoner, men av ulike grunner så havner de på Finn. Det er tross alt bedre at noen andre får bruk for det enn at det havner i en skuff. I tillegg slipper man å bruke romjula på å gå i butikker for å bytte, sier hun.

No Comments

Comments are closed.