Michael Kors lexington watch

august 28, 2017

Hip hop-artister er kanskje blant de kuleste og tøffeste gutta i musikkverdenen.Den syv år gamle niesen til Chirag Patel, Alisha Patel Jusnes, pryder coveret av den siste skiva til Karpe Diem, «Kors på Halsen, Ti kniver i hjrtet, Mor og far i døden». (Foto: Martin Johansen) At et av landets største hip hop-band nå gjør suksess med sin egen strikkegenser, er derfor noe utenom det vanlige.På det nyeste albumet til Karpe Diem pryder nemlig niesen til bandmedlem Chirag Patel coveret, kledd i en særegen strikkegenser.Genseren symboliserer tittelen på CDen «Kors på halsen, Ti Kniver i hjertet, Mor og far i døden».Nå har etterspørselen etter genseren blitt så stor at rap-duoen har sett seg nødt til å legge ut strikkeoppskriften på internett.

Det er imidlertid ikke sikkert det hadde vært noen Karpe-genser, hadde det ikke vært for Helene Svabø (27) og hennes strikkeglade mamma Cecilie Kaurin fra Oslo.Forrige vinter jobbet Helene på en Karpe Diem-konsert i en genser moren hadde strikket, med et noe utradisjonelt mønster – blant annet Apple-symboler og Twitter-fugler.«Det er den fineste genseren jeg noensinne har sett, kan jeg få ta et bilde av deg?» var Chirags umiddelbare reaksjon, forteller Helene.Jeg spurte om han skulle legge bildet ut på Twitter, og da måtte han i såfall «tagge» mamma i meldingen. Så tvitret han til mamma med spørsmål om hvordan han kunne få en slik genser, og mamma svarer da «du trenger bare å få meg som svigermor», forteller Helene til God morgen Norge.Uvitende om at hun snart skulle være med å skape genserhysteri i Norge, takket Cecilie ja til et uforpliktende besøk av Chirag som hadde en idé til en strikkegenser.

Vil du vinne en Karpe-genser og signert CD? Se nederst i saken.Se innslaget fra God morgen Norge i videovinduet over.Etter at Maria viste fram genseren på bloggen sin fikk hun en masse henvendelser om den. Folk var kjempeinteressert, og lurte på hvor den kom fra, så det endte med at jeg ga henne oppskriften, og hun la den ut på bloggen, har Dorthe tidligere fortalt God morgen Norge.Den omstridte strikkegenseren til Farmen-programleder Gaute Grøtta Grav har også bidratt til økt salg av strikkepinner og garn. I kjent stil figurerer han med den samme brunstrikkede genseren gjennom hele programmet.Programleder Gaute Grøtta Grav ikledd den omstridte Farmen-genseren. (Foto: Alex Iversen)Genseren har i tillegg skapt reaksjoner hos medieeksperter, som mener Gaute fremmer skjult reklame ved å bære den brune ullgenseren, skriver VG. Den er nemlig utviklet av Rauma ullvarefabrikk i samarbeid med TV 2. Den samme fabrikken fikk nylig et innslag på 11 minutter, i forbindelse med at ull og strikking var ukestema på Farmen-gården, og har blitt utgangspunkt for kritikken.
Flertallet av seerne mener tilsynelatende at det ikke er noe å ta på vei for.

No Comments

Comments are closed.