Michael Kors lexington watch

juni 14, 2017

Selv om vi pakker både én svær koffert og bag til å ha med på flyet stapp fulle når vi skal på tur, blir det som oftest sånn at det er visse plagg man lever i under ferien. Og resten av sommeren egentlig. Det er bare kanskje litt mer akseptabelt å ty til samme antrekk et par dager ekstra når man er på ferie. Og når man først finner dét plagget som bare aldri slår feil, er det vanskelig å bare la den henge i klesskapet.For skjønner du hva jeg mener? Det plagget du bare alltid kan slenge på deg og så er du klar. Det forholdet har jeg fått til «off shoulder»-kjoler. De er så behagelige, men samtidig pyntet nok til at du kan bruke det til flere anledninger. Noen av kjolene kommer selvfølgelig i materialer som kanskje gjør at kjolen får et mer hverdagslig uttrykk, men med de rette hælene og smykkene er det utrolig hva man kan få til. Psst: Har du forresten sett denne off shoulder-bomberjakken?

I tillegg kommer de også i både lange og korte varianter (både i lengder og ermer), sterke farger og print, og selvfølgelig de mer nedtonene kjolene. Denne sommeren ser vi etter en lang, sort «off shoulder»-kjole som vi kan ha med på stranden, men som også passer fint om man skal spise middag på kvelden. I tillegg skulle vi gjerne hatt en i et lekkert print – gjerne blomster som er ganske så hot nå.Under har vi samlet sammen noen av våre favoritter nå. Her er det noe for enhver smak – enten du foretrekker lang eller kort, denim eller blomsterprint!Denne uken var det duket for årets CFDA Awards (The Council of Fashion Designers of America), hvor priser som «Womenswear Designer of the Year» og «Accessory Designer of the Year» blir delt ut. Se hvem som stakk av med prisene nederst i saken.Flere stjerner møter opp på det som kan kalles Oscar-utdelingen i motebransjen, og i år var intet unntak. Blant dem som troppet opp på den blå løperen var Kate Bosworth (34), Joan Smalls (28), Meg Ryan (55) og Gigi Hadid (22).Hadid, som alltid ser helt fantastisk ut på den røde løperen (vel, i dette tilfellet den blå), hadde gått for en ny look denne anledningen. Modellen prøver stadig ut ulike antrekk, men har tidligere gått for en langt mer lettkledd stil.

Da Gigi møtte opp på årets CFDA Awards var nemlig både høye splitter og dype utringninger droppet for anledningen. I stedet hadde hun på seg en fotsid kjole med matchende jakke, glitrende, flate sko og choker-en hun hadde i halsen skann like mye som skoene. Håret var hakket mørkere enn hva vi tidligere har sett og Hadid ga fotografene et uttrykk som gjorde at vi umiddelbart fikk et bilde av Mary-Kate (30) og Ashley Olsen (30). Mote-tvillingene var begge tilstede på prisutdelingen og du kan se at Hadid og Olsen-søstrene har tenkt likt. Og så må det jo kanskje nevnes at Hadid har på seg et antrekk fra The Row, som tvillingene står bak.

No Comments

Comments are closed.