Michael Kors nikko

juli 5, 2017

Den beste følelsen i verden er å gjøre andre glade, og det syns sikker du og. Så hvorfor sier du ikke hei til gutten som sitter alene i kantina? Hva med jenta som mistet bøkene utover gulvet, vil du ikke hjelpe henne? Vi setter oss selv og tingene våre framfor andre.Michael Kors nikko Jeg bryr meg ingenting om du har en dyr veske, men det som irriterer meg hver dag er dere som setter den fine Michael Kors veska i bussetet ved siden av og lar resten av passasjerene stå oppreist. Er vi da generasjon perfekt? Tvert imot.Nylig har vi kunnet lese om alle ungdommene som er avhengig av dyre designervesker, jakker og sko for å overleve skolehverdagen uten å bli utestengt og sett ned på.

Vi har alle opplevd smerte og det å bli såret på forskjellige nivåer. Det er så altfor mange som har opplevd å få tilliten sin svekket. Og hvordan kan man stole på noen i dette samfunnet vi kaller «oslove»? Utroskap er normalt å oppleve og vennskap ødelegges av fester man glemte å invitere hverandre på. En gang ble jeg ikke bedt i en bursdag fordi personen «trodde ikke du drakk Lise..». Nei jeg drakk ikke, men jeg trodde ikke det var grunnen til at man ble invitert i bursdager heller.Jeg har opplevd å føle meg sviktet, men aldri har jeg selv såret noen så grovt at de ikke trodde de kunne stole på noen igjen. Derfor klarer jeg å komme meg videre. Michael Kors nikko Jeg vet at så lenge jeg selv er fornøyd med meg så er alt bra.

Michael Kors nikko Alle har følelser og om vi ikke begynner å respektere det snart lurer jeg på hvordan det skal gå med oss. Slutt å snapchat gutten som har kjæreste! Ikke gå rett forbi personen som alltid er alene uten å si hei! Slutt å gi deg selv til personen som sårer deg gang på gang.Vis medlidenhet for andres følelser og vis at du er til å stole på. Om du får en 6’er på geografiprøven betyr ingenting sammenlignet med å være stolt av personen du er. La oss være generasjon perfekt. La oss være de ungdommene som velger å ha en ren samvittighet framfor å være utro mot kjæresten. Vær en person du selv ville beundret.

No Comments

Comments are closed.