Michael Kors nikko

november 8, 2017

2014 var et dramatisk og krevende år for Amedia. Annonseinntektene stupte og konsernledelsen iverksatte kutt på 500 millioner kroner og kraftig nedbemanning i mediehusene landet rundt. Også i konsernledelsen har det vært turbulens, og Veiby er den fjerde konserndirektøren i Amedia som går i løpet av ett år.I desember ble det kjent at Nina Refseth ga seg som konserndirektør. Hun hadde konsernansvaret for mediehuset. 20. juni gikk nyansatt digitaldirektør Gaute Engbakk på dagen da de massive nedskjæringer førte til at alle planer om digitaloppkjøp og større satsinger ble skrinlagt. Omtrent samtidig forlot Andreas Norvik stillingen som konserndirektør for trykk og distribusjon,Michael Kors nikko etter mange år i både Edda Media og Orkla-konsernet.

Veiby understreker at turbulensen i ledelsen ikke har vært avgjørende for oppsigelsen.Det er ingen dramatikk i valget mitt slik jeg ser det – kirkegården er full av uerstattelige folk, spøker Veiby.Nå forlater Veiby en trygg topplederlønn for å bli partner og daglig leder i motebedriften Blender Group. Selskapet har spesialisert seg på salg av internasjonale merkevarer som Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Alexander Wang på det nordiske markedet.Også flere mediehusledere i Amedia har sluttet i 2014.Michael Kors nikko Ben Christensen ga seg som digitaldirektør i Amedia. Jan Tore Hamnøy sa takk for seg som administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Mediehuset Haugesunds Avis og som regiondirektør for Amedia Haugalandet.

Mette Throndsen Brekke-Hansen sluttet som administrerende direktør i Drammens Tidende. Håkon Borud sluttet i februar som sjefredaktør i Drammens Tidende etter et halvt år i stillingen til fordel for stillingen som nyhetsredaktør i Aftenposten. Tonje Sagstuen sa opp som sjefredaktør i Oppland Arbeiderblad i juli og gikk til stillingen som kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping. Selv om Veiby slutter som konserndirektør skal han fortsatt være tilknyttet Amedia-konsernet som styreleder i Digitale Medier 1881Jeg har hatt en spennende jobb som har vært vanskelig å gå fra. Jeg har jo fått noen andre jobbtilbud de siste årene, spennende og krevende jobber,Michael Kors nikko men har likevel valgt å takke nei til de mulighetene.

No Comments

Comments are closed.