Michael Kors nylon handbags

juni 15, 2017

Sommergarderoben min er ganske lik fra år til år, og jeg lever i avkuttede denimshorts og t-skjorter. Den hvite sommerkjolen er også en stor favoritt og jeg har flere jeg bruker år etter år. Jeg elsker også blomsterprintet som det er mye av denne sesongen, sier kjendisstylist og blogger Line Langmo (husk å sjekke ut det superlekre hjemmet hennes her!). Line tipser blant annet om å style t-skjorten under stroppesingleter – eller kjoler for den saks skyld. For akkurat en lekker slip-kjole er også noe stylist Afaf Ali ville ha satset på i sommer.Det er virkelig verdt å investere i den perfekte slip-kjolen, sier Ali.I tillegg sverger Afaf til et par Levisbukser og spisse mules. Dette kommer hun til å style med en hvit skjorte.Og når vi er inne på skjorten som Afaf tipser om: Dette er noe vi har sett mye av denne sesongen.Stylist Cornelia Brunasso nevner blant annet at de kommer i mange kule snitt, med sløyfedetaljer, knyting i livet, store v-halser, og ikke minst i fine farger.

Dette klassiske plagget med en ny vri kan brukes til alle anledninger. Denne sesongen er det ekstra fint å vise fram kragebein og skuldre – så her er det bare å bade i et hav av kule skjorter. Samtidig er det veldig lett å style en skjorte – for eksempel med jeans, skjørt eller en kul bukse.Både Brunasso og Langmo er enige om at rysjer og volanger er noe du bør se etter i butikkene nå. Ifølge Brunasso er det både feminint og trendy og det finnes noe for alle. For å toppe det hele,tipser Line Langmo om å se etter statementøredobber, men dette er likevel ikke det hun mener du bør se etter først:Eier du ikke en blomstrete sommerkjole med halvlange ermer og omslagsskjæring, er dette en veldig god investering da dette er en modell som kler de fleste kroppsfasonger. Men personlig er min favorittinvestering denne sommeren en pen, og gjerne fargerik, badedrakt som kan brukes både på stranden som til en lunsj, med de avkuttede denimshortsene, eller til kvelds med skjørt eller vide bukser, sier Langmo.

Til slutt er det bare å gjøre som Cornelia Brunasso, så er du klar for både strand og fest:Et par kule solbriller og en panamahatt hever alltid et antrekk og ser superfresht ut! Samtidig beskytter det deg også mot solen, tipser hun.Du trenger ikke å bruke en formue for å oppdatere garderoben med designerplagg. Hvert fall ikke når du oppdaterer med plagg som er inspirert av en viss designer. Selv om den franske favoritten Isabel Marant produserer plagg som noen ganger har en ganske så oppnåelig pris, sier vi aldri «nei, takk» til et skikkelig bra kupp.Tidligere har vi vist deg hvordan du kan kopiere hennes hotte vårlook på budsjett, men nå er det altså sommeren som står for tur. Blomsterprint er en slager denne sesongen, og vi elsker å kombinere denne litt mer søte stilen med noe røffere og hardere. Gjerne plagg i skinn eller med metallisk preg.

No Comments

Comments are closed.