Michael Kors on sale

juni 16, 2017

Eier du ikke en blomstrete sommerkjole med halvlange ermer og omslagsskjæring, er dette en veldig god investering da dette er en modell som kler de fleste kroppsfasonger. Men personlig er min favorittinvestering denne sommeren en pen, og gjerne fargerik, badedrakt som kan brukes både på stranden som til en lunsj, med de avkuttede denimshortsene, eller til kvelds med skjørt eller vide bukser, sier Langmo.Til slutt er det bare å gjøre som Cornelia Brunasso, så er du klar for både strand og fest: Et par kule solbriller og en panamahatt hever alltid et antrekk og ser superfresht ut! Samtidig beskytter det deg også mot solen, tipser hun.Det å pakke kofferten til en ferie kan for mange bli en utfordring. For min del har jeg vanskeligheter med å la noe av klesskapet mitt få være igjen hjemme. Mens for andre er det ikke så lett å finne ut av hva man egentlig skal og vil ha med seg.

 Derfor har vi i KK.no-redaksjonen, som alle skal på ganske så forskjellige ferier i sommer, satt sammen hva vi tenker å pakke i år! Så om du er klar for charterferie (er det ikke lenger sett på som litt «harry» og forutsigbart?), roadtrip eller festivalsommer: Her er det du trenger (eller bare har lyst) til å pakke med deg:Til nå har den kanskje vært i kaldeste laget, men denne uken kan du trygt ta på deg et par shorts. Solen skinner, løvet spretter og vi har noen varme dager foran oss.Men det gjelder å finne riktig shorts, ikke minst er lengden viktig. Å vite hvor kort eller lang shortsen skal være, er nemlig ikke så lett.

Selv om vi gjerne snur oss etter lårkorte avklippede denimshorts på gata, fordi de ser så kule ut, er det ikke sikkert de kler akkurat din kroppsfasong.Hos designere som Mulberry og Michael Kors er den lange sofistikerte shortsen en gjenganger, og den er gjerne mønstret, løs og ledig eller i knalle farger.Vil du ha en shorts som passer til både jobb og fest, ser du etter blomstermønster, tekstiler av god kvalitet og fine snitt. Og selvsagt elsker vi maritime striper, hvitt og duse pasteller.

No Comments

Comments are closed.