Michael Kors optical glasses

desember 2, 2017

Så kan du lettere finne den beste moten på nett.Kanskje du til og med finner noen nye favorittsteder?NB! Vi har nå laget en stor nettbutikktest, hvor vi tester de største og mest populære nettbutikkene. Se hele testen her.Nå har butikkene blitt så virtuelle at du kan se plagget på modell eller dukke.Michael Kors optical glasses Det er ikke helt som å prøve plagget på, men det kan være et nyttig verktøy likevel.Varene kommer hjem til deg på døra, uten at du trenger å gjøre annet enn å hente opp kredittkortet fra lommeboka for å taste inn kortnummeret ditt.De fleste nettbutikker som selger både innen sko og klær har gode størrelsesguider, slik at du lettere skal velge riktig størrelse.

Vi har listet opp et utvalg av gode og seriøse nettbutikker,Michael Kors optical glasses og har forsøkt å lage en god miks av norske og utenlandske nettsteder. Her finner du både dyre og billige merker, og klassiske og trendy ting.De utenlandske forslagene har tekst på engelsk, svensk eller dansk – alt ettersom. Enkelte av nettbutikkene tilbyr seg til og med å konvertere prisene til norsk valuta, som for eksempel den amerikanske nettbutikken Shopbop. Nå har til og med My-wardrobe.com kommet på norsk, med norske priser – og med toll og frakt inkludert i prisen. Deilig å kunne slippe å regne på det selv (og få grusomme ekstraregninger i posten av Tollvesenet).

Flere av de dyre designernettstedene er like mye til inspirasjon som de er til shopping.Michael Kors optical glasses Net-a-porter har for eksempel laget et magasin på nettsiden sin som kan være verdt en titt, og My-wardrobe byr på fine og inspirerende moteserier.Husk at hvis du handler fra utenlandske sider, vil du få tollkostnader i tillegg til varen, så fremt ikke noe annet er spesifisert. Dette gjelder altså hvis beløpet på kun produktet overskrider 200, og er ikke for produktet og forsendelsen til sammen.Tips oss gjerne om nettbutikker du anbefaler i kommentarfeltet under artikkelen.

No Comments

Comments are closed.