Michael Kors print handbag

april 26, 2017

På markedsplassen i Arguineguin treffer vi Jonny Stødle (50) og Oddny Stødle (48) fra Julebygda i Sandnes, sammen med Ove Bjorland (52), Rita Høiland Bjorland (45) og Thor Christian (5), fra Bryne.De forteller at de har vært i dette området på Gran Canaria mange ganger før – men at de nå er litt i beita selv, for tips til hva de kan gjøre en regnværsdag på Gran Canaria.Jonny og Oddny Stødle sier til Dinside at de liker å sykle.Du må få deg et kart og komme deg ut av byene. Utfordringen blir jo å finne veier som ikke er altfor trafikkerte, sier Oddny Stødle til Dinside.

Som de andre nordmennene vi har truffet og snakket med, på Gran Canaria, nevner også denne gjengen turgåing som en fin aktivitet – og ruten gjennom Maspalomas fra Playa del Ingles til Meloneras ved fyret i Maspalomas, trekkes frem. Og man må passe på å ta en tur innom Sjømannskirka og spise vafler der, de er kjempegode, sier gjengen unisont.For noen dager siden ble det klart at LG ble den første produsenten med klokker som kjører Android Wear 2.0 rett ut av esken. LG Watch Sport og LG Watch Style er lansert på det amerikanske markedet, og skal lanseres i flere land, blant andre Canada og Storbritannia, i løpet av de kommende ukene.

Norge nevnes ikke her, så det kan nok ta litt tid før klokkene når norske forhandlere. Vi har tatt kontakt med LG for å høre om de har en norsk lanseringsdato, men de har foreløpig ikke noe informasjon å komme med.Flere amerikanske teknologinettsteder har kommet med sine tester av klokkene, og oppsummert konkluderer de fleste testene med at oppgraderingen til Android Wear 2.0 er bra, men klokkene får trekk for batteritid (Style) og størrelse (Sport).

No Comments

Comments are closed.