Michael Kors pumps

november 9, 2017

Tidligere finansdirektør i Amedia, Glenn-Arild S. Veiby (45), overtok som daglig leder i holdingselskapet ifjor. Veiby har vært styreleder i Blender Agency siden 2007 og har kjøpt seg opp i selskapet gjennom årene.Veiby, Thorud og Kyrre Alver eier 30 prosent hver,Michael Kors pumps mens Mats Alver sitter på ti prosent av aksjene i holdingselskapet.De tre gründerne av Søylen Eiendom, Carl Erik Krefting (63), Hans Petter Krohnstad (64) og Runar Vatne (41), sto ifjor for en av landets største eiendomstransaksjoner da de solgte sitt selskap Promenaden Property til det internasjonale eiendomsfondet Meyer Bergman for 5,3 milliarder kroner. Dette selskapet eide 11 eiendommer sentralt i Oslo sentrum.

Transaksjonen vises foreløpig ikke de tre partnernes skatteligning ettersom salg av aksjer i et eiendomsselskap er skattefritt fra et selskap til et annet. Transaksjonen gjenspeiles heller ikke i formuen ettersom partnerne ifølge Krefting har gjort endringer i selskapsstrukturen etter salget. Dermed vil det trolig ikke gjenspeiles i deres formuer før på 2017-ligningen, ifølge Krefting. Ligningen viser likevel at de tre partnerne har til salt i grøten enn så lenge.Kenzo Takada står zen-aktig rolig i mylderet inne i et varehus ved Seinen, en glassklar Paris-dag i februar i år. Motehuset Kenzo, som han grunnla her i 1970,Michael Kors pumps har akkurat vist frem sin nyeste vinterkolleksjon, en kakofoni av neonfargede broderier, skreddersøm og dobbelbrettede skjørt i neoprene. Men Takada har ikke satt en strek på papiret. De nye designerne, Carol Lim og Humberto Leon fra kultbutikken Opening Ceremony i New York, blir intervjuet av verdenspressen, tydelig beæret over opphavsmannens oppmøte.

Dette er første visning jeg ser etter at jeg ga meg, forteller Takada forsamlingen.Jeg synes det var veldig bra. De har bragt humor og vitalitet inn i merket.For det er nye tider i motens episenter. Bransjen i Paris pleide å være sær og uregjerlig, full av små, ustrukturerte familiebedrifter med klesdesignere som styrte atelierer og bygget motehus i egne navn, med en sterk organisasjon i ryggen.Bransjeorganet Chambre Syndicale de la Haute Couture styrte med jernhånd – de styrer de fortsatt innpasset til moteukene – og var det var de som delte ut godkjentstempler for status som «maison» , et ekte motehus.Michael Kors pumps Drømmen de fleste bar på var å drive et eget – som Per Spook, den eneste nordmannen som har klart kunststykket, gjorde tilbake på 80-tallet. Men tiden for de små, intime forretninger er ugjenkallelig over, i moten som de fleste andre steder. De siste årene har den kommeriselle logikken både modernisert og forandret motesystemet, pent innpakket i fordums storhet.

No Comments

Comments are closed.