Michael Kors quilted backpack

september 21, 2017

I slutten av august inviterer Blur-bassist Alex James til mat- og musikkfestival på bondegården sin, og i begynnelsen av måneden arrangerte godset Cornbury Park den sofistikerte Wilderness-festivalen, der indie-komet London Grammar spilte og maten ble tilberedt av michelinstjernekokker. «Poshrock» er det blitt kalt. Festival for fintfolk.Det er mye penger i The Cotswolds, og derfor forventes det topp kvalitet, men uten snobberi, sier entreprenør Georgina Pearman.Hun flyttet til The Cotswolds etter ti år som jurist i London. Sammen med mannen, Sam, som har bakgrunn fra hovedstadens michelinrestauranter, har hun tatt over et knippe cotswoldspuber og vertshus og injisert ny entusiasme og sans for luksuriøse detaljer.

Dette fantastiske huset fra 1800-tallet sto tomt i flere år. Vi leide kontor i kjelleren og kunne se at dette området er utrolig dynamisk. Så hvorfor ikke gi bygget nytt liv? sier Pearman.Hun sitter i baren til sitt nyeste og største prosjekt: hotell og restaurant No. 131 i spa-byen Cheltenham, en urban oase omgitt av The Cotswolds’ fruktbare jorder. Bygningen lyser opp som et hvitt tempel, med høye søyler og pent frisert hage.Cheltenham var lenge mest kjent for hestesport og fiffete privatskoler som Cheltenham Ladies College, men i det siste har det boblet frem et mer hipt miljø rundt byens mange festivaler, fra jazz til litteratur.Byen har til og med en egen graffiti av Banksy nå, sier Pearman.

Det har hotellet også. På veggene henger Banksy og pop art-legender som David Hockney og Peter Blake. Stemningen er verdensvant og metropolsk. Myke salonger innbyr til timevis med kaffebordbok-blaing, barstolene er spesiallaget i Storbritannia og på cocktailmenyen er klassikere som pisco sour og mint julep.No. 131 ligger i Montpellier-strøket i Cheltenham, kjent for sine spesialbutikker og velassorterte barer. Luksustatoveringstudioet Tokyotattoo åpnet ifjor og gatemotebutikken for herrer, The Union Project, likeså. I sistnevnte er det larm og leven, klokken ti en mandag kveld. Skjeggete barberere svinger saksen, det klirrer i ølflasker og durer i musikk. Vi tenkte at gratis hårklipp og øl er et godt initiativ, forklarer innehaver Max Shaw.

No Comments

Comments are closed.