Michael Kors quilted backpack

desember 4, 2017

Mitt problem er at jeg ikke er så interessert i mote. Jeg synes det er vanskelig alltid å ha klær som matcher. Jeg er mer interessert i indre verdier, selv om jeg også synes utsiden sier noe om deg som person, sa prinsessen under et intervju med amerikanske Huff Post Live i fjor og la til:Jeg tror ikke noen journalister i Norge vil si at jeg er en frontfigur for mote – virkelig ikke.I høst er dyreprint hottere enn noensinne, og det kommer stadig i nye varianter.Michael Kors quilted backpack Den soleklare favoritten er imidlertid leopardmønster – som alltid er en klassisker. Leopard er det ultimate valget når et antrekk trenger det lille ekstra og er et utmerket blikkfang.Med rett styling, kan mønsteret brukes til alle anledninger.

Lurer du på hvordan du kan innlemme dyreprint i din hverdag og til fest? Er du også redd for at bruk av dette mønsteret kan bli litt «over the top»?Vi gir deg her tipsene til hvordan du kan kle deg i leopard og unngå at antrekket blir over-glamorøst!Når det kommer til skinn, er det fint å mikse og matche materialer for å skape en fin balanse. Bruk for eksempel en myk og lodden genser i kasjmir, mohair eller alpaca til det røffe og glatte materialet. Husk at v-hals er flott for store pupper,Michael Kors quilted backpack mens en rund hals vil gi deg en illusjon om et større brystparti. Og velg en genser du vil elske. Selv om det er høst, så må du ikke føle at du må hoppe inn i klassiske farger som grått, brunt og sort, selv om det naturligvis er helt i tiden.

Lys heller opp dine omgivelser i en genser i en av sesongens trendy pasteller, som lyserosa og fersken. Michael Kors quilted backpack Og en monokron stil med samme fargenyanse på bukse og genser blir superlekkert. Er det noe som blir flott til et skinnskjørt, så er det et par høye støvletter. De er tilbake for fullt denne sesongen, og i skobutikkene er det bare å velge og vrake. Både flate, høye og kilehæler er aktuelle – alt etter hvilken anledning du skal bruke dem til. Du kan vandre rett fra jobb til fest, og alltid se like velkledd og stilsikker ut. Uansett om du er rocka, bohemsk eller konservativ i stilen, er de perfekte.

No Comments

Comments are closed.