Michael Kors quilted backpack

mai 16, 2017

Spesielt slangeskinn er overalt akkurat nå.Chloé og Gucci er begge designere som bruker slangeskinn i sin nyeste kolleksjon.Her er guttenes dom: Dette var kanskje kult på 90-tallet, jeg liker det ikke! sier Petter (21) fra BI. Mye mulig dette er «kult», men estetisk pent er det ikke, bryter Christian ut fra sidelinja.Knelange skjørt Vi lar oss fortsatt inspirere av TV-serien «Mad Men», og knelange skjørt à la 50- og 60-tallet er det derfor mye av også denne høsten.Marc by Marc Jacobs, Valentino, Louis Vuitton, Givenchy er blant motehusene som slår et slag for skjørt i denne lengden i høst og vinter.Dette er et skjørt med en litt vanskelig lengde, fordi det krever at man har litt lange bein og at man bruker høyhælte sko.Guttas dom over trendplagget var hard:Skjørt er generelt pent, men dette her er ikke bra. Hvorfor er det ikke kortere?Johan (27).Dette blir veldig «Amish» for meg, uttalte Petter (21) fra BI. Ikke veldig spenstig! Helt feil! dette her er bestemor! sier Kristoffer (24).

Maxiskjørt Fotside skjørt og kjoler har vært tydelig med i motebildet i flere sesonger nå.Dette er noe som kler de fleste og som ser fantastisk ut sommer som vinter, og er nok derfor noe mange jenter kommer til å kle seg i utover sesongen.Guttene deler tydeligvis ikke denne begeistringen:Hvorfor gjemme bort formene?Guttene roper i munnen på hverandre. Listen over skjellsord er lang som et vondt år.Gutter vil se kropp Da vi hadde mottatt kommentarer på de ulike trendene, lot vi guttene prate fritt om klær de hater at jenter går med.Guttene var svært opptatt av at jenter skjuler kroppene sine i store plagg som tunikaer, løse bukser og jeans som ikke sitter stramt nok. Dette liker de definitivt ikke.Plagg som på noen som helst måte skjuler kvinnefiguren, preger nemlig gjennomgående hatlisten.

I går uttalte Kristin Oudmayer at hun blir sint på foreldrene når elever har skolevesker som koster opptil 9000 kroner.Dagbladet har snakket med elever ved Foss videregående skole om prisen på skolevesker, og hvor mye penger de selv bruker på klær og vesker.  Mulberry til 6000 kroner Thea Iuel Hersoug (17) har fått sin Mulberry-veske av i konfirmasjonsgave av foreldrene sine, og anslår at den koster rundt 6000 kroner. Jeg kan skjønne at mange opplever press. Samtidig er ikke det noe jeg har opplevd selv, sier hun. Hun legger til at hun ikke går med veska fordi den er dyr, men fordi hun syns den er fin. Jeg har også mange vesker som ikke er dyre, sier hun.Malin Charlotte Mathisen (17) forteller at hun gikk på en skole hvor mange opplevde at det var et press om å ha dyre klær og vesker, og at dette også var noe som ble tatt opp av skolen. Jeg er fra Nordstrand, og der var det mange som sa de opplevde at det var mye press, uten at jeg selv opplevde det. Samtidig så har jeg også kjøpt de tingene jeg har fordi jeg syns de er fine, ikke fordi de var dyre, sier Mathisen. Hun har selv en veske fra Jack & Jones til 2500 kroner.

No Comments

Comments are closed.