Michael Kors rollerball

august 30, 2017

Vi har fått elektrisitet tilbake, men varmt vann har vi bare noen minutter hver dag. Gass, derimot, har vi ikke, så vi får ikke laget mat, sier Linda Camacho i Far Rockaway.Hun tar imot sandwich fra Good Sheperd Church, som én dag i uken deler ut mat, klær og toalettartikler i dette området med sosialboliger. Pastor Steve Roth sier at kirken kommer til å fortsette å dele ut mat og andre ting så lenge behovet er der.På Manhattan er strømmen tilbake og livet tilnærmet normalt. Men i andre deler av verdensbyen sliter folk med ettervirkninger av Sandy.Mer enn tre uker etter orkanen kjører Røde Kors fortsatt rundt og deler ut drikkevann, bleier, babymat og ikke minst utstyr til å rengjøre kjellere.

En av grunnene til dette er at her ute i Far Rockaway går ikke T-banen lenger, vannmassene ødela linjene. En rekke av forretningene har ikke åpnet igjen, blant annet på grunn av langvarig strømmangel og store ødeleggelser.New Yorks borgermester, Michael Bloomberg, sa i helgen at myndighetene vil hjelpe til med å få de mange småbedriftene på fote igjen. De sysselsetter 50 prosent av arbeidsstyrken i New York og er helt avgjørende for byens økonomi.Samtidig opphevet han bensinrasjoneringen. Omkring 80 prosent av New Yorks bensinstasjoner fungerer igjen.Vi har fått tilbake kabel-TV, men jeg hadde heller sett at vi fikk tilbake gassen, sier Camacho. Hun bor i en sosialbolig og evakuerte sine tre døtre, men selv holdt hun ut i syvende etasje da vannmassene flommet inn og fylte kjelleren.

Det er så høy kriminalitet her ute at jeg ikke ville la leiligheten stå tom. Jeg vet om mange som fikk sin leilighet tømt, sier hun. Og i Thanksgiving-helgen ble det meldt om en bølge av innbrudd.FIFAs etiske komité har hatt ansvaret for den store ryddejobben i kjølvannet av korrupsjonsskandalen som rammet organisasjonen. En rekke fotballedere er blitt suspendert og utestengt av komiteen. Aftenposten sitter på dokumenter som viser at et av komiteens medlemmer, Juan Pedro Damiani, har hatt forretningsforbindelser med den utestengte visepresidenten i FIFA, Eugenio Figueredo. Det samme har han hatt med to av dem som er tiltalt for å ha bestukket fotballtopper.Dette fremkommer av interne dokumenter fra det panamabaserte advokatfirmaet Mossack Fonseca, som den tyske avisen Süddeutsche Zeitung har fått tilgang til. Dokumentene er delt med International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) og over 100 andre medieorganisasjoner. Aftenposten er det eneste norske mediehuset som har tilgang til dokumentene.

No Comments

Comments are closed.