Michael Kors satchel

september 22, 2017

Over plenen strener gartner Richard Gatenby.Kokken trenger rødbete. Juicen er ikke rød nok.Han napper ut fire lubne rødbeter fra hotellets kjøkkenhage.Mye av menyen dyrker vi selv. Kokkene lager lindete av lindeblomstene på trærne i oppkjørselen og tempura av bondebønneskuddene.Hotellet har Hunter-støvler parat til gjester som vil ut i naturen, og romnøkkelen henger på en lommelykt, siden landsbyen ikke har gatebelysning. Blir det for mye bonderomantikk, så er rommene i «stallen» designet så de føles som Manhattan-loft. Her er også en knallrosa kinosal i et diskret bygg skjult av grønt buskas.Vi har kinokvelder på onsdager og søndager som er åpne for alle, med popcorn og det hele. Vi kan ikke være et stivt og anspent luksushotell, vi må tenke nytt og være relevante for lokalbefolkningen, sier hotellsjef Michele Mella, med et smil som hinter om hans bakgrunn fra hotellene Claridges og Dorchester i London.

Det knitrer i peisene. The Cotswolds er ikke bare duftende blomster og aromatiske timian- og lavendelbusker. Lukten av peisbål er også med i bygdebouqueten. På Aynhoe Park er kjørebrillene til isbjørnen ennå ikke kommet til rette. I den lydtette nattklubbsalongen i godsets kjeller er det ryddet og klart til ny fest.Det er travelt. Både Nikon og Red Bull Racing har hatt arrangementer her, sier eventsjef Ross Urquhart.I helgen hadde vi bryllup.Husets eier, James Perkins, som bygget sin formue på å arrangere gigantiske rave parties på 1990-tallet, er sikker i sin sak. Nå vil folk ut av London for å kose seg. På landet får de kvalitetstid som ikke er mulig i byen. Smarttelefonen slås av, og roen kan senke seg med en gin tonic og grønn utsikt.I kjelleren kan festen fortsette i de små timer med høy musikk, uten å forstyrre landsbybeboerne. Husets halloweenfester er legendariske. Så hvis bygda virker litt trøtt og stille, er det kanskje bare fordi det er dagen derpå?

Julehøytiden er den ideelle tid å vise hvor mye du setter pris på din kjære.Og sats på det personlige, der det virker som du har kjøpt med hjertet, ikke bare rasket med deg et gavekort fra H&M eller noen assorterte såper. Uansett om hun er en typisk romantiker eller frk duppeditt, så vil du finne gode forslag under. Så, kjære gentlemenn, med litt inspirasjon fra Ask Men og i egenskap av å være kvinne, her er hvordan du best blir populær julenisse i år, uten å ruinere deg(med ett unntak).

No Comments

Comments are closed.