Michael Kors satchel

desember 5, 2017

Men et større problem er at så mange av tilhengerne av resolusjonen sa at IAU-definisjonen var ment å begrense antallet planeter. Det er ikke vitenskapelig, slik som jeg ser det. Det er et sted mellom personlige preferanser og politikk, fortsetter han.Mike Brown avviser kritikken, og sier de fleste forskere som kritiserer degraderingen av planeten «har en tendens til å være tilknyttet New Horizon» som er på vei til Pluto.De hater meg. Eller, hat er kanskje et for sterkt ord. Eller ikke.Michael Kors satchel Jeg antar at det er ganske deprimerende å sende en rakett til en annen planet, også blir den degradert mens du er på vei. Det er veldig få astronomer som er uenige i avgjørelsen, men de er høylytte.

Det fikk folk til å tro at dette var en stor, intern kontrovers, sier Brown.Dårlig definisjon Mens Brown åpenbart er enig i avgjørelsen om å degradere Pluto, er han sterkt uenig i selve definisjonen IAU formulerte.Den er altfor advokataktig. Og når noe er advokataktig, blir advokater involvert. Vi holder ikke på slik i astronomi; vi holder på med konsepter, ikke definisjoner. Det finnes for eksempel ingen offisiell definisjon på hva som er en stjerne eller galakse, men nå har vi en for planeter.Michael Kors satchel Men hva er egentlig en planet? Solsystemet gjør en veldig god jobb i å sortere ut hva som er planeter og ikke. Du kan for eksempel se på størrelser. Selv Merkur, den minste planeten, er så mye mer massiv enn Pluto, sier Brown.

Og det er noe mystisk med Sedna. Den burde nemlig ikke vært så langt borte. Kloden har trolig blitt dannet nærmere sola, men slynget ut av noe større. Det viser at ett eller annet har skjedd i solsystemet, på ett eller annet tidspunkt. Kanskje noe stort passerte gjennom. Michael Kors satchel Å granske disse objektene er den beste måten å finne ut av solsystemets tidligste tider, sier Brown.Bjørn Kjetil Lium fra Trøndelag er på ferie med familien i Albena i Bulgaria. Der bistod han i dag som kokk på den lokale restauranten og hjalp til med å fylle sandsekker på stranda.

No Comments

Comments are closed.