Michael Kors sunglasses

mai 17, 2017

Foreldrene mine er og blir homofile. Jeg klarer ikke se dem for meg i et heterofilt forhold, det ville bare vært rart.22-åringen legger ikke skjul på at foreldrene har ofret mye, og at fordommene har vært der. Nå håper hun hennes historie kan bidra til mer åpenhet rundt temaet.Jeg er ikke et forskningsprosjekt. Kvinne eller mann, kjærlighet er kjærlighet. Jeg har en stemme, og den skal jeg bruke. Noe annet ville vært skamfullt, legger modellen til.De rike har alltid penger, men folk flest kommer nok til å kjøpe litt billigere varer fremover, sier Christian Poppe, forsker i Sifo (Statens institutt for forbruksforskning).Amerikanske rikfolk strammer inn på innkjøpene av luksusprodukter, ifølge News-record.com.

I etterkant av finanskrisen har flere luksusprodusenter sett seg nødt til å kutte lagerbeholdningen, og forandre assortementet. Reklamebudskapet skal også ha blitt endret hos flere luksusprodusenter. Færre, men bedre ting, skrev juvel- og diamantprodusenten De Beers Group i sin siste kampanje forrige måned.Det finnes fremdeles rikfolk som bruker 100.000 dollar på pelskåper og tusenvis av kroner på nye sko. Juvelèr Tiffany & Co åpnet nylig butikk i Ohio, og det skal ha vært stor trengsel blant de handlende. Og designvarer på tilbud går som varmt hvetebrød, skal man tro News-record.com. Jeg samler opp brune papirposer, sier Sara Albrecht, eier av designerbutikken Ultimo.

Hvorfor? Fordi kjøperne vil være diskrete når de kjøper varer fra henne. De vil ikke at vennene og naboene skal se at de kjøper designvarer i krisetid. Allikevel har Ultimos omsetning gått ned 20 prosent det siste året.Salg av luksusvarer i Usa gikk ned 34,5 prosent den første uka i desember, sammenlignet med samme periode året før, ifølge SpendingPulse, en tjeneste sponset av MasterCard Advisors. Litt avhenging av hva som omfattes av luksusvarer, vil vi kunne forvente det samme her. Det kan godt være at fokuset på kvalitet blir høyere, men folk vil være prissensitive uansett, antar Poppe i Sifo.Ifølge NRK er Danmark blant landene med den høyeste forekomsten av fertilitetsbehandlinger. Rundt åtte prosent av alle danske barn kommer til verden med en eller annen form for kunstig befruktning.

No Comments

Comments are closed.