Michael Kors sunglasses

juli 7, 2017

De populære med definisjonsmakt velger hva som skal være toneangivende for de andre. Litt spesielt for veskene er det at de er av ulike merker. Moten er at de skal koste mange penger. De seks 17-åringene rundt kantinebordet på Katta hevder at det skjedde noe da Høyer etablerte seg i byen, på CC Stadion. Høyer er den eneste butikken her i området som har flere av de dyre merkene. Hos Høyer forteller de at de har mange yngre kunder innom etter åpningen, uten at det er hovedmålgruppen deres.  Kundegruppen vår ligger hovedsakelig i aldersspennet 25 til 70 år. Vi har to merker som er populære, Michael Kors og Marc Jacobs. Vi kjøper inn vesker for å selge til kunder som har råd til å handle hos oss, og det er alle velkomne til å gjøre, sier Anders Sødahl ved Høyer Hamar. Det er forresten slett bare ikke veskene tenåringsjentene på katta har som er dyre. De har lagt noen tusenlapper i solide vinterjakker også.

Canada Goose-jakker, med dun fra and og pels fra prærieulv. Anita, Julie, Stine, Synne, Elisabeth og Ronja, mener smerteterskelen for hva en jakke kan koste ligger høyere enn for vesker. – Det blir annerledes med jakker. En jakke er en jakke, slår Ronja fast. – Det lønner seg å kjøpe en jakke som er dyrere. Jeg brukte 5.500 på denne. Før kjøpte jeg ny vinterjakke hvert år, men denne har jeg hatt i to-tre år nå. Det er flere som har dyre jakker enn dyre vesker. Vi ser ingen her med jakke fra Cubus. Goose’n min kan jeg ha til jeg blir voksen, sier Anita Kristiansen. Canada Goose og Parajumper-jakkene er ifølge jentene egentlig det eneste som funker når kulda biter skikkelig. Sånn sett er det litt forunderlig at de velger å kombinere det med ankelsokker og tøysko, men la gå

Den nye Travel Value-butikken vil være på 700 kvadratmeter og blir å finne ved gate 24 på innenlandsterminalen.Kommersiell direktør Espen Ettre ved Oslo Lufthavn sier åpningen markerer starten på et nytt og utvidet tilbud på flyplassen.De 700 kvadratmeterne er de første som blir tatt i bruk i den nye avgangs- og ankomsthallen – i god tid før resten står klart i 2017.Butikken ligger delvis i arealene til den nye terminalen vår. Vi håper passasjerene våre opplever butikken som moderne, innbydende og med mange gode tilbud, sier Ettre.Butikken bvil også føre smykker, klokker samt de nyeste solbrillemodellene fra Ray Ban, Oakley, Maui Jim, Michael Kors, Gucci, Marc by Marc Jacobs og Prada.Parfyme- og kosmetikkprodukter fra alle de store og kjente merkene vil være på plass. Vi vil ha et sterkt fokus på naturlige hudpleiemerker, etter ønske fra våre kunder, sier Håkon Fjeld-Hansen, administrerende direktør i Travel Retail Norway.

No Comments

Comments are closed.